Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

Våre kunder

Bli inspirert av hva kundene våre jobber med, og hva de får til med SuperOffice CRM

water-logic_bw_logo
igland-garasjen_bw_logo
data-respons_bw_logo
eiendomsfinans_bw_logo
ks-agenda_bw_logo
Waterlogic

Vi har firedoblet produktiviteten på kundeservice.

Waterlogic ble grunnlagt i 1992 (og hadde sitt første utsalg tidlig 1993). Helt siden den gang har vi vokst og blitt til en av verdens ledende produsenter og leverandører av vannautomater.

Bridge Technologies

SuperOffice kunne helt klart tilby den mest brukervennlige CRM-løsningen.

Bridge Technologies designer, utvikler og selger avanserte analyse-, måle- og overvåkningsløsninger til telekommunikasjonsbransjen og digital-tv. Selskapet ble etablert i 2004 og har i dag 1200 systemer installert på verdensbasis, og er ledende i Europa innen løsninger til digital-tv.

Solskjermingsgruppen

Vi har økt effektiviteten med 20-40% på hver selger.

I over 20 år har Solskjermingsgruppen levert solskjerming av høy kvalitet til proff- og privatmarkedet i hele Norge. De er 56 ansatte med hovedkontor på Alnabru i Oslo. De leverer solskjerming til entreprenører, næringsbygg, bolig og restaurantprosjekter.

Nerliens Meszansky

Skyløsningen gir oss treffsikre salgsprognoser og rapportering til ledelsen.

Nerliens Meszansky AS er norskeid, og en ledende leverandør av kvalitetsprodukter og servicetekniske tjenester til laboratorier innen helsevesen, industri og forskning. Vi representerer internasjonalt anerkjente produsenter som er helt i front innen sine områder.

Igland Garasjen

Ved å digitalisere kundereisen har vi økt omsetningen med 50%.

Igland Garasjen har hatt en organisk vekst på 50 % de siste årene, uten å øke administrasjonen. Digitalisering av prosesser er et viktig stikkord. Hvor ledelse, salg, marked og IT møtes i en felles filosofi.

Vil du vite hemmeligheten bak veksten til disse bedriftene?

Registrer deg for Thrive fra SuperOffice og få spesiallaget innhold i innboksen din. Det kan hjelpe deg å få mer omsetning ut av relasjonene dine.