Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

EN PLATTFORM FOR OMSETNINGSVEKST

Alle bedrifter har det samme målet: økt omsetning og vekst. For å nå det målet, må hver kunderelasjon behandles som en mulighet. SuperOffice CRM er en plattform som hjelper deg å konvertere de dataene du har om kunder og potensielle kunder om til konkrete handlinger. Slik at du når målene. SuperOffice CRM kobler sammen forskjellige kundedata til et felles bilde og forbedrer arbeidsflyten. Da får de som jobber med markedsføring og salg umiddelbar tilgang til alle innsikter som er relevante for kundene. Innsikt de kan bruke for å utvikle sterkere relasjoner til kundene, og ta mer informerte beslutninger om hvordan de kan øke omsetningen.

BYGG BEDRIFTEN DIN RUNDT MENNESKER

Med SuperOffice CRM får du plattformen du trenger for å bygge bro mellom kundedata og omsetning. Det blir også enklere å håndtere interaksjonene med kundene på en bedre måte, siden den plasserer kunden i sentrum. Og du får mer ut av tiden din, dataene dine og ressursene dine.

EN PLATTFORM FOR Å SKAPE RELASJONER SOM VARER

 • Icon

  Felles oversikt

  Med SuperOffice CRM får alle i virksomheten din et 360-graders bilde av alle pågående aktiviteter og kommunikasjon knyttet til hver enkelt kunde. Da blir samarbeidet på tvers av teamene mye enklere.

 • Icon

  Prosesstøtte

  SuperOffice CRM støtter alle kjerneprosessene innen salg, marked og kundeservice. Og du kan optimalisere dem, slik at de passer til den unike kundereisen til akkurat din merkevare.

 • Icon

  Et fleksibelt system

  Du kan velge ett eller flere produkter, etter hvilke behov du har innen salg, marked eller service. Og hvilke behov du får senere. Du kan bruke SuperOffice CRM akkurat så fleksibelt som det passer deg, og utvide i takt med bedriftens vekst.

 • Icon

  Innebygget og intelligent analyse

  SuperOffice CRM har en egen funksjonalitet med AI (kunstig intelligens). Med den kan teamene dine få mer ut av dataene om eksisterende og kommende kunder. De kan handle raskere, kommunisere bedre og oppnå bedre effekt.

 • Icon

  Customer Engagement Platform (CEP)

  SuperOffice CRM har en egen CEP, med smarte verktøy for å bygge selvbetjeningsløsninger for kundene dine. Da kan du tilby service 24/7.

 • Icon

  Personlig produktivitet

  Med SuperOffice CRM får du effektive verktøy for alle som jobber med kundekontakt. Dere vil spare tid på repeterende og daglige oppgaver, øke produktiviteten og oppleve sømløs samhandling mellom kolleger. Brukervennlig dokumentdeling, smarte dagbøker, e-postløsninger og prosjektstyring er bare noen av verktøyene.

HVER RELASJON ER EN MULIGHET

Nysgjerrig på hvordan du kan bruke SuperOffice CRM til å gjøre hver relasjon om til en business-mulighet?

TILPASSE, INTEGRERE, EKSPANDERE

Alle bedrifter er unike. Derfor bør også løsningene du velger passe til akkurat dine behov. Vi sørger for at din SuperOffice CRM passer som hånd i hanske, slik at du kan fortsette med de verktøyene du allerede bruker. Vi har en rekke apper og integrasjoner som du kan bruke for å tilpasse prosessene innen salg, marked og service. Og når bedriften din vokser, kan vi utvide og tilpasse CRM-løsningen så den passer dine nye behov.

OVER 30 ÅRS EKSPERTERFARING MED CRM

I SuperOffice har vi hjulpet europeiske bedrifter i over 30 år med å vokse og blomstre. Derfor får vi også høy rating av kundene våre:

Gjør relasjonene om til omsetning i dag med SuperOffice CRM

 • Icon

  CRM kjøpsguide

  Det koster dyrt å investere i feil CRM. Skaff deg guiden som hjelper deg å identifisere den beste løsningen for din virksomhet.

 • Icon

  Få maks ut av relasjonene

  Få kundeforholdene på rett spor fra start. Skaff deg guiden som hjelper deg å bygge lønnsomme kunderelasjoner.

 • Icon

  Bedre KPI´er for salg?

  Skaff deg en guide som gir struktur til salgsarbeidet for deg og teamet ditt – og bedre resultater.

Vil du vite hvordan vi har hjulpet bedrifter å vokse i over 30 år?

Registrer deg for Thrive fra SuperOffice og få spesiallaget innhold i innboksen din. Det kan hjelpe deg å få mer omsetning ut av relasjonene dine.