Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

SuperOffice partnere

Vi er stolte av å presentere våre forhandlere, distributører og software-partnere. De er ekstremt viktige for oss i SuperOffice. Sammen med våre egne eksperter utgjør dette økosystemet av partnere alt som skal til for at du får mest mulig ut av din SuperOffice investering. Enten du trenger bistand til å implementere, optimalisere arbeidsprosessene, migrere data, integrere med andre systemer, utvide løsningen med komplementerende funksjonalitet eller få gjennomført opplæring er våre partnere mer enn villige til å bistå deg med dette.

Software-partnere

Våre dyktige samarbeidsparterene utvikler moduler som er tilpasset SuperOffice. Du kan finne modulene deres for SuperOffice CRM Online i vår App Store.

 • Amesto Solutions

  Amesto Solutions er en av Nordens største SuperOffice- og Vismapartnere. Styrken hos Amesto er bredden og kunnskapen hos våre rådgivere, teknikere og konsulenter, og vi har en egen utviklingsavdeling som kan bistå med tilpasninger og integrasjoner. Amesto er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og Analytics, og kan levere alt fra infrastruktur og forretningssystemer til tjenester, rådgivning og utvikling.

 • Business Analyze

  Business Analyze tilbyr et verktøy for ledere, team og enkeltpersoner som gjør det enkelt å samle, analysere og presentere data visuelt på en måte som brukerne kan se og benytte i det daglige arbeidet.

 • ConnectMyApps

  ConnectMyApps er en skybasert plattform med ferdige integrasjoner mellom vanlige forretningsapplikasjoner som f.eks. regnskap, fakturering, CRM, e-handel m.m. Disse integrasjonene har ofte som oppgave å synkronisere data og fjerne tidkrevende administrasjon slik at ressursene brukes mer effektivt og du alltid har tilgang til oppdatert informasjon.

 • eMarketeer

  eMarketeer leverer en automatisert markedsføringsløsning som er integrert med SuperOffice. Selskapet tilbyr en rekke verktøy som støtte for profesjonelle markedsførere, med identifisering av potensielle kunder, overvåking og kampanjestyring som de viktigste områdene.

 • Cloudify

  Cloudify er en integrasjonsspesialist med omfattende kunnskap om hvordan man bruker cloud integrasjonsplattformer som Zapier; en plattform som forbinder SuperOffice CRM Online med mer enn tusen andre forretningsapplikasjoner. Et medlem av Zapiers ekspertpanel, Cloudify bistår selskaper med å automatisere og effektivisere verdikjeden fra A til Å; Fra å kartlegge behovet for automatisering, anbefale løsninger, definere og implementere arbeidsflyter, å spore og støtte Zapier-arbeidsflyter.

 • InfoBridge Software

  InfoBridge tilbyr synkronisering av kalenderen mellom SuperOffice CRM og Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps for Work eller IBM Lotus Notes. InfoBridge leverer også en rekke standardverktøy og moduler for økt CRM funksjonalitet. De hjelper til med integrasjoner og skreddersøm mellom SuperOffice og andre forretningssystemer.

 • Keyforce

  Keyforce tilbyr standard integrasjonsløsninger mellom SuperOffice og bedrifters forretningssystemer. De har spesialisert seg på løsninger fra Visma og Microsoft. Keyforce tilbyr flere standardmoduler som bidrar til å utvide standard SuperOffice funksjonalitet samt understøtte CRM prosessen. I porteføljen har de blant annet en avansert SMS modul, bransjeløsninger for grossistsalg og media og en modul for hurtigregistering av kontaktinformasjon.

 • Siteshop

  Siteshop tilbyr en rekke apper som gir verdi til arbeidsflyten i SuperOffice. Appene gir deg muligheten til å søke, finne, legge til eller oppdatere selskaper i SuperOffice direkte fra den danske Bisnode-databasen. Det er en skybasert tjeneste som raskt og sikkert lar deg koble til alle sky- eller serverbaserte datakilder til SuperOffice CRM Online.

 • All-CRM

  All-CRM leverer skreddersydde SuperOffice CRM-løsninger. Appene inkluderer EmailPreview som viser innholdet i en e-post, PDF, et dokument eller et bilde i mini-panelet i SuperOffice. LinkedIn Connector kobler og importerer LinkedIn-kontaktene dine direkte til SuperOffice.

 • Ganske Enkelt

  Ganske Enkelt har omfattende bransjeerfaring og hjelper selskaper med å implementere sine CRM-strategier med SuperOffice. I tillegg utvikler de applikasjoner designet for å forbedre SuperOffice-opplevelsen ytterligere. Dette inkluderer apper for å finne og importere data, samt sende SMS direkte fra SuperOffice.

 • i-Centrum

  i-Centrum er en systemintegrator som fokuserer på prosessene innenfor CRM. De lager også standardmoduler som bygger og utvider SuperOffice enten online eller på server. Deres portefølje har integrasjoner til Click, Bisnode, Dunn & Bradstreet, GetAccept, med mer. De tilbyr også en gratis app som lar deg legge til geodata i SuperOffice-løsningen.

 • SP softwarepartner

  SP softwarepartner gir SuperOffice-kunder en rekke nettbaserte tilleggsmoduler og apper. De har sin styrke i å integrere SuperOffice med ERP-løsninger. I tillegg har de en app som heter SP CTI Enhancer, den kobler ditt telefonsystem med SuperOffice CRM Online for å optimalisere arbeidsflyten og jobbe smartere.

 • ON IT

  ON IT AS leverer konsulenttjenester, applikasjoner og integrasjoner, hovedsakelig mot løsninger fra Visma Software. ON IT tilbyr en Visma.net Sync for SuperOffice som lar deg synkronisere kunder, leverandører og kontakter uten problemer mellom Visma.net og SuperOffice. Visma.net er Vismas flaggskip ERP-løsning i skyen og brukes av tusenvis av kunder hver dag.

 • Kodesentralen

  Kodesentralen er et lite og smidig konsulentselskap med ekspertkompetanse på integrasjoner og tilpasninger av SuperOffice CRM. Kodesentralen består av to utviklere med lang fartstid fra SuperOffice RnD, som har vært med på utvikle SuperOffice Service fra starten av. De har laget tilpasninger for å håndtere automatisk saksflyt, prosjektstyring av saker, eskalering til andre programmer og automatiske varslingssystemer for gjentagende oppgaver.

Forhandlere og distributører

 • Visma Software

  Visma Software er skandinavias største leverandør av virksomhetskritiske løsninger innenfor ERP, HR og CRM. Visma Software opererer som en distributør for SuperOffice og leverer vårt produkt gjennom sitt store og landsdekkende partnerapparat.

 • Ganske Enkelt AS

  Ganske Enkelt AS er en av de mest kompetente og erfarne selskapene innenfor fagområdet CRM i Norge og har hjulpet bedrifter med å finne, vinne og beholde kunder i over 20 år. Selskapet er SuperOffice sin største partner og er lokalisert i Drammen , Larvik, Trondheim og Sarpsborg.

 • Loxysoft AS

  Loxysoft AS er lokalisert i Oslo og er i dag den største totalleverandøren av støttesystemer for kontaktsentre og andre kontaktintensive organisasjoner. Loxysoft leverer SuperOffice CRM integrert med sine løsninger.

 • Abacus IT

  Er du klar for å forenkle og forbedre? Vi kan ikke gi deg økt lønnsomhet over natten. Det vi kan er å skreddersy forretningssystemene slik at alt ligger til rette for at du får det meste ut av bedriftens potensiale. Vi leverer komplette løsninger innen CRM, ERP, HRM og IT-drift. Med vår utviklingsavdeling på laget sørger vi for å tilpasse løsningene til din bedrift. Vi vet at det finnes potensiale. Og vi kommer til å finne det!

 • Amesto Solutions

  Amesto Solutions er en av Nordens største SuperOffice- og Vismapartnere. Styrken hos Amesto er bredden og kunnskapen hos våre rådgivere, teknikere og konsulenter, og vi har en egen utviklingsavdeling som kan bistå med tilpasninger og integrasjoner. Amesto er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og Analytics, og kan levere alt fra infrastruktur og forretningssystemer til tjenester, rådgivning og utvikling.

 • Vitari AS

  Vitari AS er Visma Software sin største forhandler og leverer både CRM-, ERP- og Lønnssystemer til sine kunder. Vitari sitt CRM team har lang og bred erfaring innen faget CRM og jobber utelukkende med SuperOffice CRM løsninger.

 • CRM Insight – En del av ØkonomiBistand konsernet

  CRM Insight er en av de mest erfarne implementeringspartnerne i CRM markedet og har levert SuperOffice-løsninger til store og små virksomheter siden midten av 90-tallet. Vi bistår deg som har utfordringer eller behov knyttet til salg, markedsføring, kundeservice eller saksbehandling. CRM Insight ble en del av ØkonomiBistand konsernet i april 2014. Vi jobber tett med konsernets felles kunder, for at kundene skal få det beste fra to verdener – CRM og ERP. CRM Insight leverer mer enn bare SuperOffice CRM.

 • Proplan

  Proplan tilbyr programvare og tjenester innen ERP, CRM, HR og lønn. I tillegg til dette er vi også et fullservice regnskapsbyrå. Sammen gjør vi arbeidshverdagen din lettere!

 • ECIT Capstone

  ECIT Capstone er en del av ECIT Gruppen og har kontorer på Fornebu og Hønefoss. De har et av markedets mest kompetente fagmiljøer innen forretningsløsninger med fokus på å utnytte CRM løsningen sammen med andre fagsystemer som ERP, HR og Web. De har egne løsninger for integrasjon mellom SuperOffice og Visma sine økonomisystemer (Visma Global og Visma.net ERP) i tillegg til at de lager utvidet funksjonalitet som integreres eller bygges inn i SuperOffice sine løsninger.

Besøk vår App Store

Apper for å utvide din CRM Online-løsning