Vi er stolte av å presentere våre forhandlere, distributører og software-partnere. De er ekstremt viktige for oss i SuperOffice. Sammen med våre egne eksperter utgjør dette økosystemet av partnere alt som skal til for at du får mest mulig ut av din SuperOffice investering.

Partnere innehar i tillegg til dyp CRM og SuperOffice-kompetanse også komplementerende og verdiøkende produkter og tjenester for deg som kunde. Dette kan dreie seg om rådgivning, spesifikke bransjeløsninger, tilleggsmoduler, skreddersøm, standardiserte apper og mer.

Enten du trenger bistand til å implementere, optimalisere arbeidsprosessene, migrere data, integrere med andre systemer, utvide løsningen med komplementerende funksjonalitet eller få gjennomført opplæring er våre partnere mer enn villige til å bistå deg med dette.

 • Visma Software

  Visma Software er skandinavias største leverandør av virksomhetskritiske løsninger innenfor ERP, HR og CRM. Visma Software opererer som en distributør for SuperOffice og leverer vårt produkt gjennom sitt store og landsdekkende partnerapparat.

 • Ganske Enkelt AS

  Ganske Enkelt AS er en av de mest kompetente og erfarne selskapene innenfor fagområdet CRM i Norge og har hjulpet bedrifter med å finne, vinne og beholde kunder i over 20 år. Selskapet er SuperOffice sin største partner og er lokalisert i Drammen , Larvik, Trondheim og Sarpsborg.

 • Intility

  Intility er en IT-plattformtjeneste hvor over 250 spesialister tar et totalt ansvar for IT-miljøene til alle selskapene på Intility. Intility selger, implementerer og drifter SuperOffice CRM til sine kunder.

 • Zpartner AS

  Zpartner AS består av flere selskaper som har basert sin virksomhet på salg, implementering og drift av virksomhetskristiske løsninger innenfor ERP, HR og CRM hvor SuperOffice utgjør det siste satsingsområdet. De er lokalisert i Oslo, Drammen, Hønefoss, Fredrikstad og Kirkenes.

 • Loxysoft AS

  Loxysoft AS er lokalisert i Oslo og er i dag den største totalleverandøren av støttesystemer for kontaktsentre og andre kontaktintensive organisasjoner. Loxysoft leverer SuperOffice CRM integrert med sine løsninger.

 • HC Dahl AS

  HC Dahl AS er lokalisert i Lillehammer og er et selskap med virksomhetsområdet salg og konsulenttjenester på IT-relaterte program-vareløsninger hvor Zirius Økonomi, Huldt & Lillevik Lønn samt SuperOffice CRM er hovedprodukter.

 • Amesto Solutions

  Amesto Solutions er en skandinavisk forhandler av SuperOffice CRM med 12 kontorer i Norden. De har kompetanse og løsninger som dekker tre hovedområder; CRM, ERP og HRM. Amesto Solutions har også et team av dyktige personer som utvikler moduler og verktøy tilgjengelig for SuperOffice CRM i skyen eller på lokal server.

 • Business Analyze

  Business Analyze tilbyr et verktøy for ledere, team og enkeltpersoner som gjør det enkelt å samle, analysere og presentere data visuelt på en måte som brukerne kan se og benytte i det daglige arbeidet.

 • ConnectMyApps

  ConnectMyApps er en skybasert plattform med ferdige integrasjoner mellom vanlige forretningsapplikasjoner som f.eks. regnskap, fakturering, CRM, e-handel m.m. Disse integrasjonene har ofte som oppgave å synkronisere data og fjerne tidkrevende administrasjon slik at ressursene brukes mer effektivt og du alltid har tilgang til oppdatert informasjon.

 • eMarketeer

  eMarketeer leverer en automatisert markedsføringsløsning som er integrert med SuperOffice. Selskapet tilbyr en rekke verktøy som støtte for profesjonelle markedsførere, med identifisering av potensielle kunder, overvåking og kampanjestyring som de viktigste områdene.

 • Cloudify

  Cloudify er en integrasjonsspesialist med omfattende kunnskap om hvordan man bruker cloud integrasjonsplattformer som Zapier; en plattform som forbinder SuperOffice CRM Online med mer enn tusen andre forretningsapplikasjoner. Et medlem av Zapiers ekspertpanel, Cloudify bistår selskaper med å automatisere og effektivisere verdikjeden fra A til Å; Fra å kartlegge behovet for automatisering, anbefale løsninger, definere og implementere arbeidsflyter, å spore og støtte Zapier-arbeidsflyter.

 • InfoBridge Software

  InfoBridge tilbyr synkronisering av kalenderen mellom SuperOffice CRM og Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps for Work eller IBM Lotus Notes. InfoBridge leverer også en rekke standardverktøy og moduler for økt CRM funksjonalitet. De hjelper til med integrasjoner og skreddersøm mellom SuperOffice og andre forretningssystemer.

 • Keyforce

  Keyforce tilbyr standard integrasjonsløsninger mellom SuperOffice og bedrifters forretningssystemer. De har spesialisert seg på løsninger fra Visma og Microsoft. Keyforce tilbyr flere standardmoduler som bidrar til å utvide standard SuperOffice funksjonalitet samt understøtte CRM prosessen. I porteføljen har de blant annet en avansert SMS modul, bransjeløsninger for grossistsalg og media og en modul for hurtigregistering av kontaktinformasjon.

 • Siteshop

  Siteshop tilbyr en rekke apper som gir verdi til arbeidsflyten i SuperOffice. Appene gir deg muligheten til å søke, finne, legge til eller oppdatere selskaper i SuperOffice direkte fra den danske Bisnode-databasen. Det er en skybasert tjeneste som raskt og sikkert lar deg koble til alle sky- eller serverbaserte datakilder til SuperOffice CRM Online.

 • All-CRM

  All-CRM leverer skreddersydde SuperOffice CRM-løsninger. Appene inkluderer EmailPreview som viser innholdet i en e-post, PDF, et dokument eller et bilde i mini-panelet i SuperOffice. LinkedIn Connector kobler og importerer LinkedIn-kontaktene dine direkte til SuperOffice.

 • Ganske Enkelt

  Ganske Enkelt har omfattende bransjeerfaring og hjelper selskaper med å implementere sine CRM-strategier med SuperOffice. I tillegg utvikler de applikasjoner designet for å forbedre SuperOffice-opplevelsen ytterligere. Dette inkluderer apper for å finne og importere data, samt sende SMS direkte fra SuperOffice.

 • i-Centrum

  i-Centrum er en systemintegrator som fokuserer på prosessene innenfor CRM. De lager også standardmoduler som bygger og utvider SuperOffice enten online eller på server. Deres portefølje har integrasjoner til Click, Bisnode, Dunn & Bradstreet, GetAccept, med mer. De tilbyr også en gratis app som lar deg legge til geodata i SuperOffice-løsningen.

 • SP softwarepartner

  SP softwarepartner gir SuperOffice-kunder en rekke nettbaserte tilleggsmoduler og apper. De har sin styrke i å integrere SuperOffice med ERP-løsninger. I tillegg har de en app som heter SP CTI Enhancer, den kobler ditt telefonsystem med SuperOffice CRM Online for å optimalisere arbeidsflyten og jobbe smartere.

 • ON IT

  ON IT AS leverer konsulenttjenester, applikasjoner og integrasjoner, hovedsakelig mot løsninger fra Visma Software. ON IT tilbyr en Visma.net Sync for SuperOffice som lar deg synkronisere kunder, leverandører og kontakter uten problemer mellom Visma.net og SuperOffice. Visma.net er Vismas flaggskip ERP-løsning i skyen og brukes av tusenvis av kunder hver dag.