Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Benytt deg av våre implementerings­tjenester

SuperOffice CRM gir deg det beste verktøyet for å finne, vinne og beholde kunder. Med vår lange erfaring innen CRM-implementeringer sikrer du raskt utbytte av din CRM-løsning

Man and woman sitting in a sofa
Illustrasjon av skyer

Våre tjenester

Alle tjenester vi gjennomfører for våre kunder, er definert i vår implementeringsmetodikk. Dette er et resultat av mange års erfaring med leveranse av SuperOffice CRM for kunder med et mangfold av ulike behov og ønsker. Vi gjennomfører grundige forretningsanalyser for å avdekke og forstå de aktivitetene og prosessene SuperOffice skal understøtte.

 • 1

  Arbeidsflyt/prosess

  Sammen med kunden gjennomfører vi en grundig forretningsanalyse for å avdekke og forstå de aktivitetene og prosessene SuperOffice skal understøtte. Workshopene våre gjennomføres med brownpaper og Post-it lapper hvor vi får prosessen opp på veggen.

 • 2

  Konfigurasjon

  Her hjelper vi deg med å konfigurere din CRM-løsning basert på de brukerplaner/roller din bedrift benytter. Under konfigurasjonen ser vi på bedrifter, kontaktpersoner, aktiviteter og maler. Konfigurasjonen vil selvfølgelig også basere seg på de prosesser vi har avdekket i forretningsanalysen.

 • 3

  Import

  For å kunne samle all relevant kundeinformasjon i en sentral løsning hjelper vi deg med import av dine eksisterende kunder inn i den nye CRM-løsningen.

 • 4

  Opplæring

  For å sikre en vellykket start, er det viktig med god opplæring. Vi hjelper deg med å trene de ansatte i grunnleggende CRM funksjoner og hvordan de kan administrere systemet. Opplæringen er tilpasset valg av brukerplaner; Standard CRM, Marketing, Sales og Service.

 • 5

  Oppstart

  I dette steget vil vi hjelpe dere å komme i gang med den nye CRM-løsningen. Det er helt naturlig at de ansatte har spørsmål når man tar i bruk ny programvare. Vi er til disposisjon for å gi en hjelpende hånd og for å sørge for en myk og behagelig start.

Kundereferanse

Overgangen til skyen har gått smertefritt og har vist at det var en riktig beslutning. Samarbeidet og oppfølgingen fra SuperOffice før, under og etter prosessen har vært upåklagelig.

Birger Sunde   Data Respons

GJØR EN FORSKJELL

Thrive er et helt nytt konsept fra SuperOffice. Målet vårt er ganske enkelt – å hjelpe deg å vokse. Som medlem av Thrive får du tilgang til dagens trender, strategier og unikt innhold.