Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

To smilende kvinner på et kontor

La oss sammen overgå dine forretningsmål

Vi er her for deg, for at du skal få mest mulig ut av CRM-systemet til bedriften din. Enten det handler om strategisk implementering eller online support.

 • Icon

  Et team med CRM-eksperter

  Alle implementeringer starter med tydelige mål for suksess. Sammen med deg sørger vi for at CRM-løsningen støtter måten dere jobber på i bedriften, og leverer på dine strategiske ambisjoner

 • Icon

  Online-opplæring for teamene dine

  Dere kan få opplæring i mange forskjellige temaer. Fra oppdateringer om nye funksjoner til strategisk rådgivning om hvordan dere får mest ut av selve CRM-investeringen. Vi sørger for å inspirere deg, enten du er en superbruker eller jobber som selger, markedsfører eller med kundeservice.

 • Icon

  Ha ressurser lett for hånden

  Ta gjerne en kikk på vårt omfattende bibliotek med online selvhjelps-ressurser. Der finner du mest sannsynlig svaret på det du lurer på. Du kan velge mellom produkttips, FAQ-er, instruksjonsvideoer, artikler og mye mer.

Support på ditt lokale språk

Vårt support-team står klare til å hjelpe superbrukerne dine med å finne de riktige online-ressursene og svare på tekniske spørsmål. Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om vår supporttjeneste og lokal brukerstøtte.

Kundereferanse

Ved å digitalisere kundereisen har vi økt omsetningen med 50%.

Dag Erik Heier   Igland Garasjen

GJØR EN FORSKJELL

Thrive er et helt nytt konsept fra SuperOffice. Målet vårt er ganske enkelt – å hjelpe deg å vokse. Som medlem av Thrive får du tilgang til dagens trender, strategier og unikt innhold.