Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

To smilende kvinner på et kontor

La oss sammen overgå dine forretningsmål

Vi er her for deg, for at du skal få mest mulig ut av CRM-systemet til bedriften din. Enten det handler om strategisk implementering eller online support.

 • Icon

  Et team med CRM-eksperter

  Alle implementeringer starter med tydelige mål for suksess. Sammen med deg sørger vi for at CRM-løsningen støtter måten dere jobber på i bedriften, og leverer på dine strategiske ambisjoner

 • Icon

  Online-opplæring for teamene dine

  Dere kan få opplæring i mange forskjellige temaer. Fra oppdateringer om nye funksjoner til strategisk rådgivning om hvordan dere får mest ut av selve CRM-investeringen. Vi sørger for å inspirere deg, enten du er en superbruker eller jobber som selger, markedsfører eller med kundeservice.

 • Icon

  Ha ressurser lett for hånden

  Ta gjerne en kikk på vårt omfattende bibliotek med online selvhjelps-ressurser. Der finner du mest sannsynlig svaret på det du lurer på. Du kan velge mellom produkttips, FAQ-er, instruksjonsvideoer, artikler og mye mer.

Support på ditt lokale språk

Vårt support-team står klare til å hjelpe superbrukerne dine med å finne de riktige online-ressursene og svare på tekniske spørsmål. Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om vår supporttjeneste og lokal brukerstøtte.

Vi hadde mange spørsmål. SuperOffice var veldig flinke til å forstå problemene våre og finne de riktige løsningene.

 

GJØR EN FORSKJELL

Thrive er et helt nytt konsept fra SuperOffice. Målet vårt er ganske enkelt – å hjelpe deg å vokse. Som medlem av Thrive får du tilgang til dagens trender, strategier og unikt innhold.