Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

To smilende kvinner på et kontor

EN PARTNER I CRM SOM HJELPER DEG Å VOKSE

Vi hjelper deg med alt fra strategisk implementering til online support. Målet er uansett at du skal få mest ut av bedriftens SuperOffice CRM-løsning. Slik at du kan bygge sterkere kunderelasjoner og raskere nå omsetningsmålene.

 • Icon

  Et team med CRM-eksperter

  Alle implementeringer starter med tydelige mål for suksess. Sammen med deg sørger vi for at CRM-løsningen støtter måten dere jobber på i bedriften, og leverer på dine strategiske ambisjoner

 • Icon

  Online-opplæring for teamene dine

  Dere kan få opplæring i mange forskjellige temaer. Fra oppdateringer om nye funksjoner til strategisk rådgivning om hvordan dere får mest ut av selve CRM-investeringen. Vi sørger for å inspirere deg, enten du er en superbruker eller jobber som selger, markedsfører eller med kundeservice.

 • Icon

  Ha ressurser lett for hånden

  Ta gjerne en kikk på vårt omfattende bibliotek med online selvhjelps-ressurser. Der finner du mest sannsynlig svaret på det du lurer på. Du kan velge mellom produkttips, FAQ-er, instruksjonsvideoer, artikler og mye mer.

Support på ditt lokale språk

Vårt support-team står klare til å hjelpe superbrukerne dine med å finne de riktige online-ressursene og svare på tekniske spørsmål. Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om vår supporttjeneste og lokal brukerstøtte.

Kundereferanse

Ved å digitalisere kundereisen har vi økt omsetningen med 50%.

Dag Erik Heier   Igland Garasjen

GJØR EN FORSKJELL

Thrive er et helt nytt konsept fra SuperOffice. Målet vårt er ganske enkelt – å hjelpe deg å vokse. Som medlem av Thrive får du tilgang til dagens trender, strategier og unikt innhold.