Vår lidenskap er CRM

Hver eneste dag samles vi om vår viktigste oppgave - nemlig å skape en CRM-programvare som sørger for at du kan bygge gode, lojale relasjoner til kundene dine. Vi er i ferd med å gjøre drømmen til virkelighet.

  • Historien

    Året var 1989. Det startet med en ide om å skape en programvare som kunne tilfredsstille selgerens krav, og samtidig gjøre hverdagen enklere. Kongstanken var å skape en programvare - så brukervennlig og elegant, at den skulle stå øverst på ønskelisten hos enhver selger. Med denne drømmen kom SuperOffice til verden.

  • En deal - med et smil

    I SuperOffice har vi en oppriktig interesse for kundene våre, og de utfordringene de møter i hverdagen. Vi er overbevist om at hvert eneste kundeforhold er like viktig. Vi er også sikre på at dersom kunden blir ivaretatt, utviklet og respektert, vil det føre til mer salg, raskere suksess og vekst. Dette er grunnen til at vi er til. Vi skal skape, forbedre og støtte CRM i særklasse .

Sosialt ansvar

Vår viktigste oppgave som produktutvikler er å forenkle andres liv. Les mer om hvordan vi forenkler livet for dem som ikke er like heldige som oss i vårt program "Do stuff that matters"

God forretningsskikk

Alle virksomheter setter spor, og derfor er vi særlig forsiktig med hvor vi trår. Vi er gjerne vennlige og muntre, men våre retningslinjer for god forretningsskikk, tar vi på blodig alvor.

Våre verdier

Du kommer aldri til å finne verdiene våre i en ramme på veggen. Derimot vil du finne dem i våre hjerter. Våre verdier er en del av sjelen vår, og det vi etterlever hver eneste dag.