Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

To leende kvinner på kontoret

Et vennlig smil

Vi tror at mennesker med en positiv holdning oppnår bedre resultater enn andre. Hos oss legger vi vekt på å holde det vi lover, og derfor vil vi møte alle med et åpent sinn og et vennlig smil.

Vår lidenskap er CRM

Hver eneste dag samles vi om vår viktigste oppgave - nemlig å skape en CRM-programvare som sørger for at du kan bygge gode, lojale relasjoner til kundene dine. Vi er i ferd med å gjøre drømmen til virkelighet.

Laptop som viser SuperOffice CRM

Historien

Året var 1989. Det startet med en ide om å skape en programvare som kunne tilfredsstille selgerens krav, og samtidig gjøre hverdagen enklere. Kongstanken var å skape en programvare - så brukervennlig og elegant, at den skulle stå øverst på ønskelisten hos enhver selger. Med denne drømmen kom SuperOffice til verden.

1989 illustrasjon

BÆREKRAFT

Lær mer om vår bærekraftsvisjon for 2025, og hvordan vi bidrar til bærekraft ved å bli karbonnegative, fremme mangfold og være transparente om bærekraftsrapportering.

Vi bryr oss - og bryr oss om

Vi jobber for å bygge sterke team og hjelper hverandre til å nå våre mål. Gjennom våre velfungerende team, vil vi også respektere, støtte og hjelpe deg, like mye som vi hjelper hverandre.

Vi bryr oss selvsagt om produktet vårt. Vi er mer enn 200 ansatte som bruker SuperOffice, hver eneste dag. Slik blir våre egne ansatte en av de viktigste kildene til nye ideer og forbedringer i SuperOffice.

Når alt kommer til alt, er vi ganske jordnære folk. Vi vil ikke gi deg løfter som vi ikke kan holde, og vil heller ikke skape forventninger som vi ikke kan møte.

Vi har funnet ut at den beste måten å forsikre oss om at “hva du ser, er det du får”, er å være trofast mot det vi bryr oss om. Våre verdier, og naturligvis også produktet vårt, er de viktigste verktøyene vi har, for å utvikle en CRM-programvare i særklasse.

 • Icon

  Sosialt ansvar

  Vi er mer enn bare en CRM-leverandør. Se hvordan vi forenkler andres liv gjennom vårt program for samfunnsansvar.

 • Icon

  God forretningsskikk

  Alle virksomheter setter spor, og derfor er vi særlig forsiktig med hvor vi trår. Vi er gjerne vennlige og muntre, men våre retningslinjer for god forretningsskikk, tar vi på blodig alvor.

 • Icon

  Våre verdier

  Du kommer aldri til å finne verdiene våre i en ramme på veggen. Derimot vil du finne dem i våre hjerter. Våre verdier er en del av sjelen vår, og det vi etterlever hver eneste dag.

Vi gleder oss til å snakke med deg

Ta kontakt på 23 35 40 00 eller send en e-post til info@superoffice.no