Change 2024: Veien til bærekraftig vekst
Halvdagskonferanse 19. september

Meld deg på Change 2024 - Halvdagskonferanse 19. september

Det handler om et vennlig smil

Vi har stor tro på mennesker og hva folk kan utrette. Vi ærer vårt ord og hilser alle vi møter med et åpent sinn og et vennlig smil.

Vår lidenskap er CRM

Hver eneste dag samles vi om vår viktigste oppgave - nemlig å skape en CRM-programvare som sørger for at du kan bygge gode, lojale relasjoner til kundene dine. Vi er i ferd med å gjøre drømmen til virkelighet.

Laptop som viser SuperOffice CRM

Historien

Året var 1989. Det startet med en ide om å skape en programvare som kunne tilfredsstille selgerens krav, og samtidig gjøre hverdagen enklere. Kongstanken var å skape en programvare - så brukervennlig og elegant, at den skulle stå øverst på ønskelisten hos enhver selger. Med denne drømmen kom SuperOffice til verden.

1989 illustrasjon

BÆREKRAFT

Lær mer om vår bærekraftsvisjon for 2025, og hvordan vi bidrar til bærekraft ved å bli karbonnegative, fremme mangfold og være transparente om bærekraftsrapportering.

Vi bryr oss - og bryr oss om

Vi jobber for å bygge sterke team og hjelper hverandre til å nå våre mål. Gjennom våre velfungerende team, vil vi også respektere, støtte og hjelpe deg, like mye som vi hjelper hverandre.

Vi bryr oss selvsagt om produktet vårt. Vi er mer enn 200 ansatte som bruker SuperOffice, hver eneste dag. Slik blir våre egne ansatte en av de viktigste kildene til nye ideer og forbedringer i SuperOffice.

Når alt kommer til alt, er vi ganske jordnære folk. Vi vil ikke gi deg løfter som vi ikke kan holde, og vil heller ikke skape forventninger som vi ikke kan møte.

Vi har funnet ut at den beste måten å forsikre oss om at “hva du ser, er det du får”, er å være trofast mot det vi bryr oss om. Våre verdier, og naturligvis også produktet vårt, er de viktigste verktøyene vi har, for å utvikle en CRM-programvare i særklasse.

Vi gleder oss til å snakke med deg