Last ned vår nye guide: Vekst i tøffe tider
En leders guide til vellykket vekst

Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

BÆREKRAFT OG SAMFUNNSANSVAR

Hos SuperOffice handler alt om å gjøre ord til handling. Vi ønsker ikke bare å snakke om hvordan vi kan forbedre fremtiden for planeten og samfunnet, vi ønsker å handle på grunnlag av det.

Trinn for trinn har vi til hensikt å bidra til bærekraft ved å bli karbonnegative, fremme mangfold og alltid være transparente om våre handlinger.

SUPEROFFICE BÆREKRAFTSVISJON

Suksess starter med en plan. Derfor har SuperOffice en dedikert bærekraftskomité der vi har kartlagt vår bærekraftsvisjon og -mål. SuperOffice bærekraftpolicy handler om hvordan selskapet, medarbeiderne og valgene våre vil bidra til å redusere klimaendringer og oppfylle UNGC-målene. Vi samarbeider kun med partnere som aktivt jobber for å redusere utslipp. Med dette initiativet ønsker vi å inspirere andre aktører i programvarebransjen til å følge vårt eksempel.

"Vår bærekraftstrategi har vært fokusert på bestemte målområder der vi kan ha en reell positiv innvirkning på oss selv, kundene våre og planeten vår. I løpet av de siste årene har SuperOffice bærekraftskomité lagt et sterkt grunnlag for å ta opp temaer som omhandler disse nøkkelområdene. Jeg gleder meg til å lede bærekraftsarbeidet, og er stolt over å presentere vår første bærekraftsrapport til kunder, medarbeidere, leverandører og andre interessenter."

Erlend Mohus, Strategy Manager og Head of Sustainability

Plant-for-the-Planet-samarbeid

Vi har alle et ansvar for å ta vare på planeten vår. Derfor er SuperOffice stolte over å samarbeide med Plant-for-the-Planet, der vi jobber med å plante trær for å kompensere for våre CO2-utslipp.

I tillegg til å plante trær støtter SuperOffice Plant-for-the-Planet Academies og kontinuerlig mentoring av opplærte Climate Justice Ambassadors. Gjennom vårt utvidede samarbeid med Plant-for-the-Planet bidrar SuperOffice til å hjelpe barn med å lede an i arbeidet med å ta vare på planeten vår og skape varige endringer.

"Vi tar bærekraft på alvor. Dette er et ekte engasjement. Det handler ikke om å være trendy. Det handler om endring."

Gisle Jentoft, CEO

«DO STUFF THAT MATTERS»: gratis CRM for ideelle organisasjoner

Vi tror på å forenkle livet for andre og hjelpe de som er mindre heldige. Derfor startet vi Do Stuff That Matters-programmet.

Do Stuff That Matters-programmet tilbyr gratis bruk av vår SuperOffice CRM Online-løsning til utvalgte ideelle organisasjoner for opptil 10 brukere. Organisasjoner på tvers av markedene våre velges ut to ganger i året av komiteen basert på en rekke kriterier. Når de er valgt, vil organisasjonene motta opptil 5 dagers gratis konsulenttjenester utført av våre beste fagfolk for å hjelpe dem i gang.

Vårt mål er å gjøre en reell forskjell ved å skape en mer effektiv og strukturert arbeidsprosess for slike organisasjoner.

Noen av organisasjonene vi støtter i dag er World Childhood Foundation, Protect Our Winters, Hanseatic Help og Stiftelsen Sykehusbarn.

Du kan søke ved å sende en e-post til info@superoffice.com med organisasjonens navn, kontaktinformasjon og en oppsummering av dine behov og hvordan et CRM-system kan hjelpe deg.

MANGFOLD OG INKLUDERING

Vi jobber aktivt med å jevne ut kjønnsbalansen for å sikre minst 40 % av begge kjønn i hele virksomheten. Vi utvikler også programvare som tar hensyn til kunder med nedsatt funksjonsevne og andre utfordringer. Ved å jobbe aktivt med WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) og utvikle et brukergrensesnitt som tilfredsstiller behovene til personer med nedsatt funksjonsevne, tilbyr vi en løsning som passer for alle typer brukere.

superoffice AMBASSADØRer

Hos SuperOffice vet vi at vi er sterkere sammen. Vi assosierer oss med positive rollemodeller og bidrar til å forsterke budskapene vi tror på.

Vi er stolt sponsor av den norske tennisproffen Casper Ruud, som gang på gang har vist at hardt arbeid og en positiv innstilling er det som skaper en vinner. Vi tar utfordringer sammen og streber alltid etter å nå neste nivå –både individuelt og som et team.

I 2023 har vi enda en idrettsutøver og rollemodell i teamet vårt. Nicolai Budkov Kjær er en del av neste generasjon tennisspillere og avsluttet 2022-sesongen med imponerende prestasjoner. Vi er stolte over å inkludere Nicolai i teamet vårt og ser frem til å samarbeide med ham!

ETISKE RETNINGSLINJER

Bedrifter etterlater seg fotavtrykk, så vi er forsiktige med hvor vi går. Derfor tar vi våre etiske retningslinjer på alvor. Vi skisserer klare retningslinjer som setter våre medarbeidere og forretningspartnere i stand til å ta sunne etiske beslutninger. Vi er også forpliktet til å overholde gjeldende lover og regler, og vi har nulltoleranse for alle former for korrupsjon.

ÅPENHETSLOVEN

Åpenhetsloven er en ny lov som sikrer at norske bedrifter av en viss størrelse respekterer grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikrer allmennheten tilgang til informasjon. Dette betyr at SuperOffice er pålagt å evaluere, kartlegge og analysere negativ påvirkning fra egen virksomhet, vår forsyningskjede og våre samarbeidspartnere.

Hos SuperOffice gjør vi dette gjerne som en del av den årlige styringssyklusen via våre finans- og bærekraftsteam. Mer informasjon er tilgjengelig på forespørsel.