Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

Opptatt av globale verdier

Naturligvis snakker folk i SuperOffice globale problemer hver dag. Vi snakker om sosiale, politiske, helse- og miljøutfordringer som menneskeheten står overfor. Vi ønsket å ha en innvirkning her, og så vi spurte våre ansatte hvordan de trodde vi kunne gjøre en forskjell.

Det som virkelig betyr noe

I SuperOffice har vi alltid vært opptatt av å finne ut hvordan vi kan gjøre livet enklere på jobb. Med tiden ville vi også finne noe som kunne forenkle livet for andre mennesker – helt andre steder. Derfor bestemte våre aksjonærer, ledelse og ansatte at vi ville støtte lokale organisasjoner som gjør en innsats for mennesker i utfordrende situasjoner.

Resultatet er vårt program for samfunnsansvar

Vår CRM-løsning hjelper organisasjoner med profesjonalitet, struktur og effektivitet. Kort oppsummert, vi bidrar til at de opplever suksess i det de gjør. Sannheten er at non-profit organisasjoner som forsøker å hjelpe andre ofte har begrenset med ressurser, likevel har de behov som en hvilken som helst annen bedrift: De må automatisere og digitalisere sine arbeidsoppgaver, og jobbe smartere. Det var med dette i tankene at vårt initiativ "Do stuff that matters" ble til.

Dette betyr initiativet

Programmet tilbyr gratis bruk av vår skyløsning - SuperOffice CRM Online - til én organisasjon på opptil 30 brukere i en periode på 3 år. Tilbudet inkluderer 5 dager gratis konsulentbistand, utført av våre konsulenter som hjelper organisasjonen med å komme i gang. Hvert år gir vi tilbudet til én ny bedrift i hvert land vi har kontor. I SuperOffice er vi stolte av å forenkle det som er viktig, målet vårt er å utgjøre en forskjell ved å skape en mer effektiv og strukturert arbeidsprosess for en non-profit/ikke-politisk organisasjon. For å søke, send oss en e-post til info@superoffice.no med bedriftens navn, kontaktinformasjon og et sammendrag av hva som er deres behov.

Vi gleder oss til å snakke med deg