Last ned vår nye guide: Vekst i tøffe tider
En leders guide til vellykket vekst

Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

BLI EN DEL AV SUPEROFFICE-TEAMET

Hos SuperOffice er en karriere mer enn bare en jobb. Det er en unik mulighet til å vokse og utvikle seg både faglig og personlig.

SuperOffice er for den kundesentriske, den løsningsorienterte, den nysgjerrige og den målbevisste. Hvis dette er deg vil du elske å jobbe hos oss.

TILLIT, ÅPENHET OG SAMARBEID

Vi bryr oss om mennesker og elsker mennesker som bryr seg. Vi liker når det tenkes utenfor boksen, vi oppmuntrer til innovasjon og vi holder det vi lover.

ÆRLIG OG RETTFERDIG

Hos SuperOffice har vi et åpent, ærlig og trygt samarbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser basert på kompetanse, erfaring, meritter og ambisjoner. Balanse mellom arbeid og fritid er høyt respektert. Hvis du ønsker å vokse, vil vi støtte deg på alle måter.

BALANSE MELLOM ARBEID OG FRITID

Enten det er en uformell digital samling, å nyte en god kopp kaffe eller å spille en vennlig (men konkurranseinnstilt) omgang av fußball, så tror vi det er viktig å ha det gøy på kontoret.

Vi er tilhengere av god balanse mellom jobb og fritid. Vi jobber veldig hardt og målrettet, men vi vet også at teamet vårt trenger tid til familie, venner og seg selv for yte sitt beste.

Kickstart din karriere hos SuperOffice

Vi investerer i unge talenter, og vårt tidlige karriereprogram er utviklet for å gi opplæringen, verktøyene og coachingen som trengs for å lykkes som kontoansvarlig i SuperOffice.