Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

Våre grunnleggende verdier

I SuperOffice er vi ganske jordnære. Derfor blir du sikkert ikke særlig overrasket over at selv våre viktigste verdier er enkle og rett fram: oppriktighet, ærlighet og vennlighet.

Oppriktighet i alt vi gjør

Vi ønsker at du skal vite hva du kan forvente av oss, og vi ønsker å alltid innfri våre løfter. Vi har satt oss som standard å være åpne og transparente, og vi kommer derfor til å dele våre tanker og bekymringer i tillegg til våre gode nyheter.

Ærlighet varer fremdeles lengst

I SuperOffice er en viktig del av vår oppgave å utfordre status quo, og å dele med deg hva vi tror er riktig å gjøre. Men vi vil aldri opptre uhøflig eller respektløst – og vi vil aldri lyve for deg. Når noe er viktig for oss, er det sannsynlig at det også er viktig for deg. Derfor deler vi åpent – både bekymringer og gode nyheter.

Vi møter verden med vennlighet

CRM blomstrer med relasjoner, og relasjoner blomstrer med vennlighet. Vennlighet handler om å være åpen mot andre mennesker, og ta sjansen på å invitere dem inn i varmen. For oss handler det også om å være nysgjerrig og åpen overfor mennesker vi ikke kjenner så godt – og i tillegg å våge å være gjensidig avhengig av de menneskene vi kjenner godt.

Sist, men ikke minst – Vi vil forenkle

I kjernen av hva SuperOffice er, finner vi det som inspirerer oss til å stå på tidlig og sent – det faktum at vi er her for å FORENKLE! Hvordan vi kan forenkle dine oppgaver, dine prosesser og jobben din - er det som motiverer oss alle til å jobbe hardt, hver eneste dag. Vi vet at din suksess er vår suksess, og når noe er enkelt for deg, er det også enkelt for oss.

Vi gleder oss til å snakke med deg