Last ned vår nye guide: Vekst i tøffe tider
En leders guide til vellykket vekst

Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

KPI & Salgsledelse med SuperOffice

Salgsbudsjettet spesifiserer hva hver selger er forventet å innhente i løpet av en gitt periode. Dette er selvsagt et sentralt og viktig mål å fokusere på, men hva om man ikke møter dette målet? Hva er årsaken til dette? Hvilke type handlinger må vi ta for oss? Dette kan være vanskelig å fastsette dersom man ikke har satt riktige type KPIer.

Sørg for at all din innsats bidrar til å nå dine salgsmål. Få god oversikt over KPI-er som aktivitetsnivå, salg og pipeline, slik at du proaktivt kan forbedre salgsinnsatsen og oppnå bedre resultater. I dette kurset vil du få en innføring i hvordan man kan jobbe mer målrettet med salg, gjennomgang av typiske KPIer og nøkkeltall, og hvordan du definerer hva som skal måles på og hvilke aktiviteter som må følges opp for å nå disse målene.

Date

Tirsdag
10. september

Time

09:00

Location

Digitalt

Price

kr 2500,-

Dette er et kurs for viderekomne og for de som allerede bruker salgsmodulen i SuperOffice, er salgsledere og for de som vil lære mer om hvordan man kan benytte SuperOffice til å jobbe med KPIer, dashbord og salgsledelse.

Om kurset

I dette kurset går vi mer i dybden og lærer hvordan man kan bruke SuperOffice for å jobbe mer effektivt og målrettet med salgMan vil få en bedre forståelse av hvordan man kan sette gode KPIer for selgere og salgslederetilpasse salgsprosessen og hvordan man enkelt kan følge opp KPIer med utvalg og de nye avanserte dashbordene i SuperOffice.

Dette er et halvdagskurs som er nettbasert og varer i 3 timer. Kursdeltaker må benytte egen PC. Vi anbefaler toskjermsløsning, da man kan ha møtet/presentasjonen på én skjerm og jobbe i kursbasen på den andre.

Agenda

  • Suksesskriteria for å lykkes med CRM
  • Best practice: KPIer og nøkkeltall for salg 
  • Definer KPIer for salg i SuperOffice
  • Tilpass SuperOffice i henhold til det man ønsker å måle på
  • Følge opp KPIer med de nye avanserte dashbordene i SuperOffice (med oppgaver i egen testbase)

Tid

09:00 – 12:00

Sted

Kurset gjennomføres i sanntid på nett via Webex med vår CRM ekspert og spørsmål besvares underveis.
Du får også tilgang til egen testbase og gjennomfører oppgaver med elementer fra kurset.
Vi sender lenke for oppkobling i egen e-post, 1 uke før.

Forkunnskaper

Gjennomført «Brukerkurs SuperOffice CRM», og/eller ha god erfaring med å jobbe med salg i SuperOffice. Du må ha grunnleggende kunnskap om bruk av PC og møteapplikasjoner.  
Det er viktig at link og lyd/video testes i forkant av kurset. 

Påmelding

Meld deg på her >>