Personvernsenter

Når du velger SuperOffice, kan du være sikker på at dataene dine er trygge, at personvernet ditt ivaretas, og at produktene og tjenestene våre er i samsvar med lover, regler og standard praksis. Personvernsenteret er her for å gi deg en bedre forståelse av hvordan vi ivaretar alle skybaserte produkter og tjenester med hensyn til sikkerhet, personvern, samsvar og åpenhet.
Ilustrasjon av skyer med et skjold

Styring, risiko og samsvar

SuperOffice er svært opptatt av personvern, sikkerhet og åpenhet. Denne delen beskriver SuperOffices styringsmodell samt retningslinjene og prosedyrene som bidrar til å sikre at alle ansatte samarbeider for å oppnå disse målene. For å sikre kundenes data på best mulig måte jobber SuperOffice i henhold til de lovfestede kravene som er vedtatt av EU, og i henhold til lokal lovgivning.

Smilende mann i møte

Sikkerhetstiltak i skyen

Det er ytterst viktig for oss å sørge for at dataene dine er sikre i skyen. Denne delen gir en oversikt over de omfattende sikkerhetstiltakene og -kontrollene som beskytter skyløsningen SuperOffice CRM Online.

Illustrasjon av skyer med hengelås

App Store og API-er

Apper utgjør en viktig del av SuperOffice-økosystemet, og derfor er alle appene i App Store testet og sertifisert med hensyn til kvalitet og sikkerhet og i overensstemmelse med SuperOffice CRM API-samsvar.

Collage av apps

GDPR og SuperOffice-produkter

GDPR vil ha stor innvirkning på hvordan virksomheter samler inn, lagrer, behandler og sikrer personopplysninger. Når forordningen trer i kraft, må alle forretningsenhetene i et selskap, som markedsførings-, salgs- og kundeserviceenhetene, håndtere personopplysninger på en mer profesjonell måte og i samsvar med de lovfestede personvernreglene.

Screen shot fra SuperOffice CRM

Åpenhet og det juridiske

Det er ytterst viktig for oss å sørge for at dataene dine er sikre i skyen. Denne delen beskriver sikkerhetstiltakene som for øyeblikket er på plass mellom SuperOffice AS og Visma ITC, driftspartneren vår.