Change 2024: Veien til bærekraftig vekst
Halvdagskonferanse 19. september

Meld deg på Change 2024 - Halvdagskonferanse 19. september

Opprett korrekte mottakerlister med SuperOffice

Å hente ut den riktige mottakergruppen fra alle tilgjengelige CRM-data kan være en utfordring. Effektive funksjoner i SuperOffice hjelper deg med å segmentere og opprette mottakerlister med bare noen få klikk.

I denne demoen viser vi deg hvordan du kan bruke Utvalg til å hjelpe deg med å oppfylle salgsmålene dine.

Vi viser deg hvordan du ved hjelp av SuperOffice kan:

  • Segmentere kunder i målgrupper
  • Opprette utvalg på bakgrunn av atferd
  • Kombinere to sett med data for å hente ut den rette målgruppen for det du skal utføre
  • Gjennomføre tiltak for å oppnå salgsmålene dine

Jane ønsker å selge mer til B-kundene. Derfor har hun bestemt seg for å ha en ringedag for å ta opp igjen kontakten med kundene som ikke har kjøpt noe de siste seks månedene.
Til å begynne med trenger hun en liste over alle B-kunder. Etterpå oppretter hun et utvalg med alle kunder som ikke har kjøpt noe i løpet av de siste seks månedene. Til slutt oppretter hun en tredje seksjon som er en kombinasjon av disse to.

Ved å lage en kombinert seksjon får hun en liste over selskaper som er representert på begge listene. Med andre ord en liste over alle B-kunder som ikke har kjøpt noe i løpet av de siste seks månedene. Ved hjelp av denne listen kan Jane opprette oppfølgingsaktiviteter i kalenderen.

Hvis dette hadde vært en kampanje som rettet seg mot alle kunder, og ikke bare de som ble håndtert av Jane, kunne hun i tillegg ha generert oppfølgingsaktiviteter for kollegaene og lagt disse inn i deres individuelle dagbøker på samme måte.

Jane kan når som helst gå tilbake til utvalget og bruke en liste som målgruppe for et nytt tiltak. Etter telefonsamtalene kan Jane for eksempel sende kundene en e-post med nye produkttilbud eller invitasjon til eventer.

Nå har vi vist hvordan du kan:

  • Segmentere kunder i målgrupper
  • Opprette utvalg på bakgrunn av atferd
  • Kombinere to sett med data for å hente ut den rette mottakergruppen for det du skal utføre
  • Bruke denne listen til å opprette oppfølgingsaktiviteter.

Dette er bare et lite eksempel på hvordan SuperOffice kan hjelpe deg med å segmentere kundene og velge de riktige tiltakene for oppnå salgsmålene dine.

Se våre andre videoer for å lære mer om hvordan SuperOffice kan hjelpe deg med å bli mer produktiv eller test selv.