Last ned vår nye guide: Vekst i tøffe tider
En leders guide til vellykket vekst

Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

Salgsstøtte for salgsteamet i SuperOffice

Husker du hvor utfordrende det var å være fersk i rollen som selger?

Å bli kjent med nye personer, produkter og priser samtidig som du skulle forsøke å nå salgsmålet!

Tenk om du kunne gi nye selgere et verktøy som ga dem oversikt i løpet av kortere tid og mulighet til å konsentrere seg om det som var viktig fra første stund? Og tenk om det samme verktøyet kunne registrere og dele praksisen fra de beste selgerne slik at alle kunne forbedre resultatene sine.

Salgsguiden i SuperOffice tilbyr dette og mye mer.

I denne demoen viser vi deg:

  • Hvordan du kan kartlegge en salgsprosess ved hjelp av en enkel veiledning steg for steg
  • Hvordan selgerne kan optimalisere tid og ressurser ved på følge "beste praksis"
  • Hvordan salgsguiden kan være en støtte for teamet i hvert steg mot å vinne et salg

John er leder for et salgsteam og han har nylig ansatt Hannah som ny selger med fokus på å finne nye forretningsmuligheter. Når Hannah får et nytt, interessant lead, registrerer hun dette som en salgsmulighet. Ved å velge salgstype, i dette tilfellet et salg til en ny kunde, tilpasser salgsguiden seg automatisk til denne typen salg.

Salgsguiden viser "beste praksis" ut fra hva John og hans beste selgere har identifisert i sine salgsprosesser. De viktigste stegene i prosessene er fremhevet og lenker til de relevante aktivitetene og dokumentene som kreves for hvert steg. Dermed foreslår veiledningen de rette aktivitetene for Hannah, slik at hun alltid vet hva som er neste steg.

Når Hannah for eksempel har identifisert et lead og booket et møte, foreslår salgsguiden automatisk en mal for bekreftelse av møtet, noe som sparer tid og sikrer at hun følger den beste fremgangsmåten for kommunikasjon med sine kunder.

Når hun bruker SuperOffice Sales for å håndtere leads og salgsmuligheter, samler hun automatisk alle data som kan knyttes til salgene på ett og samme sted. Dette gjør at hun enkelt kan holde orden på en rekke åpne salg i forskjellige faser av salgsprosessen.

Det innebærer også at John, salgssjefen hennes, får en enklere jobb når han skal veilede henne. Han behøver ikke å lese gjennom Excelark, e-post eller papirdokumenter for å få oversikt over alle kontoene hennes. John kan se på Hannahs Salgssekretær-visning og få oversikt over hvordan hun oppdaterer pipeline.

Salgssekretæren gir en raskt og enkel oversikt over alle aktuelle salgsmuligheter på en og samme side. Dette gjør det enklere for Hannah og John å prioriotere saker og avgjøre hva som er neste steg.

Ved å følge stegene i salgsguiden, i tillegg til å ha salgssekretæren som hjelp i de daglige aktivitetene, kan Hannah være trygg på at hun ikke glemmer viktige oppfølginger og jobbe slik at hun kan vinne salg raskere.

Nå har vi vist:

  • Hvordan du kan kartlegge en salgsprosess ved hjelp av en enkel veiledning steg for steg
  • Hvordan selgerne kan optimalisere tid og ressurser ved å følge beste praksis
  • Hvordan salgsguiden kan være en støtte for teamet i hvert steg mot å vinne et salg

Dette er bare et lite eksempel på hvordan SuperOffice kan hjelpe dere med å jobbe smartere.

Se våre andre videoer for å lære mer om hvordan SuperOffice kan hjelpe deg med å bli mer produktiv eller test selv.