Last ned vår nye guide: Vekst i tøffe tider
En leders guide til vellykket vekst

Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

Opprette, oppdatere og håndtere tilbud med SuperOffice

Når du jobber under mye press for å levere på høyt nivå, leter du alltid etter metoder for å jobbe raskere og smartere.

La oss for eksempel ta en titt på tilbudsprosessen.

Tradisjonelt kan tilbudsprosessen være veldig komplisert og i stor grad en manuell oppgave. Hvis du bruker SuperOffice til å opprette tilbud og forslag er dette en rask, enkel og effektiv prosess. Det er den nye, enkle måten å jobbe med forslag på.

I denne demoen viser vi deg hvor enkelt det er å opprette et tilbud, sende et prisforslag og legge en bestilling.

Abigail jobber i et selskap som leverer IT-tjenester og -produkter. Hun har jobbet med et prospekt hvor kontaktpersonen heter Tiffany. Tiffany har bedt henne om å komme med et tilbud og et prisforslag på ny kontorteknologi.

Abigail finner frem informasjonen om salgsmuligheten hun registrerte da hun første gang snakket med Tiffany. Her har hun samlet alle salgsrelaterte aktiviteter som hører til denne muligheten og definert en forventet beslutningsdato. Frem til nå har ikke Abigail kjent til den nøyaktige størrelsen på denne muligheten. Dette forandres etter at hun har opprettet tilbudet.

Hun starter med å åpne tilbudspanelet. Abigail klikker på Opprett nytt tilbud. Etter dette må hun velge produkter og tjenester fra den tilgjengelige produktkatalogen. Hun anser at PC-er fra Lenovo vil være det beste valget for Tiffanys kontor. Siden tilbudet fra SuperOffice allerede inkluderte disse produktene samt prisinformasjon, trenger Abigail bare å velge det antallet hun behøver.

Her er det også enkelt å registrere en rabatt. Hun trenger ikke å bruke tid på å beregne og kontrollere sifre, dette gjøres automatisk.

I tillegg til laptoppene, legger Abigail inn PC-skjermer. Igjen oppdateres prisene automatisk. Nå skal Abigail bare legge til serviceavgiften. Og hun har et komplett sett med produkter og tjenester som kan inkluderes i forslaget.

SuperOffice gjør det enkelt å oppdatere salgsprognosene og og vedlikeholde en aktuell pipeline. I dette panelet ser du størrelsen på salget. Du ser også at prognosesifrene automatisk er blitt oppdatert. Dette innebærer at Abigail og salgssjefen hennes alltid vet hva som ligger i pipeline.

Nå er Abigail klar til å opprette et tilbudsdokument. Forslaget er nå klart til å sendes til Tiffany. Når Abigail sender tilbudet, oppretter SuperOffice automatisk en oppfølgingsaktivitet i dagboken hennes.

SuperOffice holder orden på alle tilbudsversjonene. Ved å klikke på den nyeste versjonen kan Abigail se hva hun har tilbudt og til hvilken pris. Hvis Tiffany aksepterer tilbudet, kan Abigail registrere dette som en ordre. Med bare et par klikk kan Abigail sende en ordrebekreftelse til Tiffany.

I denne demoen viser vi deg hvor enkelt det er å opprette et tilbud, sende et tilbud og legge en ordre.

Se våre andre videoer for å lære mer om hvordan SuperOffice kan hjelpe deg med å bli mer produktiv eller test selv.