Last ned vår nye guide: Vekst i tøffe tider
En leders guide til vellykket vekst

Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

Prosjekthåndtering i SuperOffice

SuperOffice Project er et prosjekthåndteringsverktøy som gir deg mulighet til å lagre alle prosjektrelaterte dokumenter på ett sted.

Det hjelper deg med å holde orden på alle prosjektaktiviteter og holder alle oppdatert om den nyeste informasjonen i prosjektet.

Alt som hører til prosjektet er tilgjengelig for alle teammedlemmer uansett hvor de befinner seg.

I dag vil vi vise hvordan du ved hjelp av SuperOffice Project kan få mer kontroll over prosjektene du jobber med, ved å:

  • Lenke sammen alle relaterte prosjekter
  • Koble sammen alle teammedlemmer som er involvert i et prosjekt
  • Sikre at alle er oppdatert på den siste informasjonen
  • Gjøre det enkelt for alle å få tilgang til prosjektinformasjonen

Jane har ansvar for å lansere en markedsføringskampanje som retter seg mot selskapets eksisterende kunder. Dette prosjektet inneholder en rekke underprosjekter som konseptutvikling, design, medieplanlegging og produksjon.

En rekke av Janes kollegaer, i tillegg til andre interessenter, er involvert i kampanjen. Jane ønsker å være sikker på at alle involverte parter er koblet sammen og at alle har tilgang til avgjørende dokumenter og oppdatert informasjon.

Det første Jane gjør er å opprette hovedprosjektet for kampanjen.Siden oppretter hun en rekke underprosjekter. Til slutt lenker hun disse prosjektene sammen slik at alt som hører til lanseringskampanjen er enkelt å finne. Dermed har hun full kontroll på prosjektet.

Så legger Jane til prosjektmedlemmer, spesifiserer rollene deres og ansvarsområdene i prosjektet. Dette gir alle teammedlemmer mulighet til å se hvem som gjør hva i prosjektet.Prosjektmedlemmene kan nå koble alle aktiviteter til de relevante prosjektoverskriftene, inkludert dokumenter.

Jane arkiverer for eksempel et dokument fra innboksen, lenker dokumentet til det relevante prosjektet og dermed blir det tilgjengelig for alle. Dette gjør det enkelt å få tilgang til og finne informasjon når som helst i løpet av prosjekttiden og etter at prosjektet er avsluttet.

Å jobbe med prosjekter i SuperOffice gjør det mulig for Jane å kommunisere effektivt. Hun kan sende en e-post direkte fra prosjektet til alle prosjektmedlemmer og minne dem på neste prosjektoppdateringsmøte. Når møtet er ferdig laster Jane opp notatene i prosjektet sammen med presentasjoner og oppdatert aktivitetsliste. Dette sikrer at alt oppbevares på ett og samme sted der alle har tilgang til det.

Nå har vi vist hvordan du kan:

  • Lenke sammen alle relaterte prosjekter
  • Koble sammen alle teammedlemmer som er involvert i et prosjekt
  • Sikre at alle er oppdatert på den siste informasjonen
  • Gjøre det enkelt for alle å få tilgang til prosjektinformasjonen

Dette er bare et lite eksempel på hvordan SuperOffice kan bidra til at du blir mer effektiv.

Se våre andre videoer for å lære mer om hvordan SuperOffice kan hjelpe deg med å bli mer produktiv eller test selv.