Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

SuperOffice Dagen utsettes til 9. juni

Vi håpet i det lengste at vi slapp å gjøre dette. Imidlertid har den siste utviklingen og uforutsigbarheten rundt koronaviruset gjort det nødvendig å ta en beslutning på om vi gjennomfører SuperOffice Dagen 2020 som planlagt, eller ikke. I dag har vi tatt den tunge beslutningen om å utsette arrangementet.

SuperOffice Dagen samler mer enn fire hundre kunder, partnere og nøkkelpersoner fra SuperOffice. Det skaper en konsentrasjon av risiko. Uansett hvordan du vurderer faren for selve viruset, eller sjansen for å få det i det hele tatt, vil det å ha så mange mennesker under samme tak, øke sannsynligheten for at flere blir syke samtidig. Dette er en operasjonell risiko som SuperOffice ikke ønsker å ta.

Vær oppmerksom på at vi ikke avlyser arrangementet. Vi utsetter det.

I dag har vi også satt en ny tentativ dato for SuperOffice Dagen 2020. Hvis, som vi håper, trusselen vi står overfor akkurat nå, er over, ønsker vi deg velkommen den 9. juni. Vi kommer selvfølgelig tilbake med mer informasjon, men vi vil gjerne forsikre deg om at du vil få anledning til å få med deg alle de spennende innleggene på agendaen.

Takk for forståelsen.

Med vennlig hilsen
SuperOffice Norge

Har du flere spørsmål?