Change 2024: Veien til bærekraftig vekst
Halvdagskonferanse 19. september

Meld deg på Change 2024 - Halvdagskonferanse 19. september

Møt ledelsen

Mens vi fortsetter å skape innovasjon innen CRM, bringer konsernledelsen vår med seg mangfoldig ekspertise og forretningskunnskap som gjenspeiler bransjens skiftende behov og utfordringer.

De er dediktert til å drive digital transformasjon, fremme innovasjon, bygge varige relasjoner, og viktigst av alt, sikre våre kunders suksess – ved å gjøre deres visjoner for forretningsvekst til virkelighet.

 • Lars Engbork, CEO – Chief Executive Officer

  Lars Engbork begynte som CEO i SuperOffice i 2024. Før han begynte i SuperOffice var han CEO i Visma e-conomic, hvor han spilte en betydelig rolle i Vismas vekst, ledet et team på 450 ansatte og betjente 200 000 bedriftskunder. Lars har også vært Nordic Innovation Director hos Oracle og hatt flere visepresidentstillinger hos SimCorp. Han har studert ved Copenhagen Business School og har en MBA fra Henley Business School. Lars er også en tidligere rådgiver til det danske Ministeriet for Industri, Erhverv og Finans, med fokus på å redusere byråkratiske hindringer for å strømlinjeforme forretningsdrift.

 • Charlotte Adelgaard, CRO – Chief Revenue Officer

  Charlotte ble i 2021 en del av ledelsen i SuperOffice. Hun kommer fra Oracle hvor hun ledet Customer Experience (CX) salgsorganisasjon i Vest-Europa og har mer enn 15 års ledererfaring fra teknologibransjen og har ledet internasjonale team mesteparten av sin karriere. Før Oracle var Charlotte Senior Vice President for Global Strategic Programs and Innovations i SAP, hvor hun ledet et globalt team med fokus på CX Innovations, strategiske programmer og nye markedstilnærminger. Charlotte har en Executive MBA fra Executive Foundation ved Lunds universitet. Charlotte bor i Lund i Sverige sammen med sin mann og sønn og har en aktiv livsstil. Hun liker å tilbringe tid i leiligheten sin i Trysil, så forbindelsen til norsk friluftsliv er godt dekket.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm har hatt denne stillingen siden 1997. Sammen med sitt svært kompetente R&D-team er han ansvarlig for SuperOffice CRM-applikasjonene så vel som skyplattformen (online). Guttorm var medvirkende til å ta selskapet med på en fantastisk reise fra Den Windows-baserte programvaren på 90-tallet, gjennom webapplikasjonene fra 2000 og inn i SaaS-epoken som vi for øyeblikket er i. Guttorm har også stillingen som selskapets informasjonssikkerhetsansvarlige – et område vi anser som avgjørende for SuperOffices stilling som et ledende, solid og sikkert europeisk CRM-alternativ. Hans favoritt fritidsaktivitet er fotturer eller skiturer i de høye fjellene i Norge - eller andre steder i Europa.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland har jobbet som CFO for SuperOffice siden 2006. Som CFO fokuserer han hovedsakelig på alle områder knyttet til håndtering av de økonomiske risikoene i SuperOffice Group, inkludert overholdelse, journalføring, finansiell planlegging, analyse, kontantstyring og finansiell rapportering. I tillegg styrer han finansielle prosesser som forbedrer kundens langsiktige forhold til SuperOffice. Utenom jobben er han en sterk fan av friluftsliv, spesielt langrenn og sykling. Han deltar i en lokal skiklubb på frivillig basis, og håper at neste generasjon blir like begeistret for friluftsliv.

 • Erlend Mohus, Strategy Director & Head of Sustainability Committee

  Erlend er leder for den overordnede bedriftsstrategien til SuperOffice og arbeider på tvers av organisasjonen for å bidra til å velge hvilken retning vi som selskap skal gå, og hvordan vi skal komme dit. Erlend har en bakgrunn fra ingeniørfag og økonomi, og bruker matematikk og fakta sammen med strategisk tenkning for å hjelpe selskapet med å løse komplekse utfordringer på en logisk måte. En av disse utfordringene er bærekraft, hvor Erlend bidrar til å bestemme hvordan vi skal møte fremtiden ved å lede vår bærekraftskomité. Når han ikke jobber, tilbringer han tiden utendørs hvor han er aktiv med en rekke aktiviteter, men du vil mest sannsynlig finne ham på fjellet med ski eller i en eller annen form for konkurransesport.

 • Bettina Isabelle Berntsen, CMO – Chief Marketing Officer

  Bettina Berntsen er CMO i SuperOffice. Med over et tiår av ekspertise innen markedsføring og salg, med spesialisering i B2B SaaS, leder Bettina vekstreiser gjennom innovative markedsføringsstrategier og programmer. Sammen med teamet sitt er hun dedikert til å lansere effektfulle initiativer som løfter SuperOffice til nye høyder i det konkurranseutsatte landskapet for CRM-plattformløsninger.

 • Camilla Heidenreich Bommen, CSO – Chief Solutions Officer

  Camilla Heidenreich Bommen er Chief Solutions Officer, ansvarlig for å drive strategien og visjonen for Consulting i SuperOffice. Hun er en erfaren leder med over 25 års erfaring innen salg, rådgivning og teknologi. Tidligere har hun vært administrerende direktør for SuperOffice Norge, og før dette var hun rådgivningsdirektør for Norge. Camilla har en Master of Business and Economics med spesialisering i organisasjonspsykologi. Hun brenner for å hjelpe selskaper med å vokse og øke deres konkurranseevne gjennom CRM. På fritiden tilbringer hun tid med familie og venner, er ute i naturen, hagearbeid, nyter mat og vin, og later som om hun er en rockestjerne i The Superland Band.

 • Jessica Hartenberger, Head of People

  I 2022 begynte Jessica i SuperOffice som selskapets første Head of People. De sier at gjennomsnittspersonen tilbringer en tredjedel av livet sitt på jobb, og Jessica brenner for å gjøre denne tredjedelen av folks liv så givende og spennende som mulig. Før hun begynte i SuperOffice, var hun Head of Internal Communications i Sector Alarm og hadde ulike roller innen HR hos PA Consulting og DNV. Hun har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole (NHH). Utenom jobben liker Jessica tidlige treningsøkter og å dra på eventyr med familie og venner.

Vi gleder oss til å snakke med deg