Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

Meld deg på i dag for å motta vårt nyhetsbrev.

Møt ledelsen

Vi er stolte av å si at lederteamet vårt er et av de mest erfarne innen CRM-bransjen. De var der og bidro til «fødselen» av CRM og veksten av en helt ny bransje på begynnelsen av 1990-tallet.

Dette er et allsidig team som vet hva som kreves for å lage flott CRM-programvare. Det er ingen tvil om at våre ledere fortsatt brenner for CRM, men det er deres kjærlighet til deg - våre kunder, for vårt produkt og for vårt selskap, som vil sikre vår fremtidige utvikling.

 • Gisle Jentoft, CEO – Chief Executive Officer

  Gisle Jentoft har jobbet for SuperOffice siden 1992 og ble CEO i SuperOffice i 2006. Som CEO er han ansvarlig for å sette selskapets visjon og strategi. Han var en sentral drivkraft i den internasjonale utvidelsen av SuperOffice til 7 europeiske markeder, samt å bygge et sterkt partner- og tjenestenettverk. Hans arbeid er delt mellom å utvide selskapet og jobbe med teamet på alle områder av produkt, R&D, salg og kundelojalitet. Når han ikke jobber, elsker Gisle å spille tennis. Han sier han pleide å være ganske god (han spilte Davis Cup for Norge tilbake i dagene).

 • Charlotte Adelgaard, CRO – Chief Revenue Officer

  Charlotte ble i 2021 en del av ledelsen i SuperOffice. Hun kommer fra Oracle hvor hun ledet Customer Experience (CX) salgsorganisasjon i Vest-Europa og har mer enn 15 års ledererfaring fra teknologibransjen og har ledet internasjonale team mesteparten av sin karriere. Før Oracle var Charlotte Senior Vice President for Global Strategic Programs and Innovations i SAP, hvor hun ledet et globalt team med fokus på CX Innovations, strategiske programmer og nye markedstilnærminger. Charlotte har en Executive MBA fra Executive Foundation ved Lunds universitet. Charlotte bor i Lund i Sverige sammen med sin mann og sønn og har en aktiv livsstil. Hun liker å tilbringe tid i leiligheten sin i Trysil, så forbindelsen til norsk friluftsliv er godt dekket.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm har hatt denne stillingen siden 1997. Sammen med sitt svært kompetente R&D-team er han ansvarlig for SuperOffice CRM-applikasjonene så vel som skyplattformen (online). Guttorm var medvirkende til å ta selskapet med på en fantastisk reise fra Den Windows-baserte programvaren på 90-tallet, gjennom webapplikasjonene fra 2000 og inn i SaaS-epoken som vi for øyeblikket er i. Guttorm har også stillingen som selskapets informasjonssikkerhetsansvarlige – et område vi anser som avgjørende for SuperOffices stilling som et ledende, solid og sikkert europeisk CRM-alternativ. Hans favoritt fritidsaktivitet er fotturer eller skiturer i de høye fjellene i Norge - eller andre steder i Europa.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland har jobbet som CFO for SuperOffice siden 2006. Som CFO fokuserer han hovedsakelig på alle områder knyttet til håndtering av de økonomiske risikoene i SuperOffice Group, inkludert overholdelse, journalføring, finansiell planlegging, analyse, kontantstyring og finansiell rapportering. I tillegg styrer han finansielle prosesser som forbedrer kundens langsiktige forhold til SuperOffice. Utenom jobben er han en sterk fan av friluftsliv, spesielt langrenn og sykling. Han deltar i en lokal skiklubb på frivillig basis, og håper at neste generasjon blir like begeistret for friluftsliv.

Vi gleder oss til å snakke med deg