Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

"Meet the suits"

Vi er stolte av at ledergruppen vår tilsammen har over 60 års CRM erfaring. De har brukt, solgt og levert CRM til små og store selskaper over hele Norge de siste 25 årene. De har hjulpet bedrifter som din med å designe, implementere og forbedre sine arbeidsprosesser innen Marketing, Salg og Service. Sannsynligheten er stor for at de har løst lignende utfordringer som dine tidligere. I tillegg er de opptatte av at det er du, kunden vår, som står i sentrum. Det er dine ambisjoner og forretningsmål som skal understøttes av vår fantastiske programvare, ikke omvendt. De tar din CRM suksess personlig og er entusiastisk opptatte av at du skal lykkes.

 • Icon

  Camilla Heidenreich Bommen, Administrerende direktør

  Camilla Heidenreich Bommen begynte i SuperOffice i 2005. Hun har tidligere innehatt stillingen som Tjenestedirektør i SuperOffice Norge, samt hatt sentralt ansvar for videreutvikling av SuperOffice egen implementeringsmetodikk i konsernet. Før hun begynte i SuperOffice, jobbet Camilla i WM-data, Icon Medialab, NetCom og Sybase. Løsningserfaring spenner fra Business Intelligence til Content Management og CRM. Hun har også jobbet som Business Consultant i konsulentselskapet Circle Innovation. Camilla er Siviløkonom og Master of Business and Economics fra Handelshøyskolen BI

 • Icon

  Henning Kind Petersen, Salgsdirektør

  Henning Kind Petersen har 30 års erfaring fra IT-bransjen, hvorav de siste 25 år har vært relatert til salg av virksomhetskritiske løsninger innenfor ERP og CRM. Han har vært ansatt i SuperOffice Norge siden 1999 og har hatt flere ledende roller i selskapet før han overtok stillingen som salgsdirektør i 2007. Henning har tidligere jobbet som salgssjef i Norsk Programvare og Cinet, samt vært salgsdirektør og daglig leder i CRI System som var et datterselskap av det børsnoterte CRI Gruppen ASA som han og tidligere kollegaer grunnla i 1997. Henning er utdannet fra Handelshøyskolen BI.

 • Icon

  Jan Andersen, Produktdirektør

  Jan Andersen har jobbet i SuperOffice Norge siden 2001. Han har gått gradene i selskapet og har siden han startet på support jobbet både som konsulent og teknisk arkitekt. I dag har han ansvaret for at ansatte og partnere har nødvendig produktkompetanse og sparring. Han holder på vegne av SuperOffice Norge i beta- og pilotprosjektene knyttet til nye versjoner og produktopplæring både internt og mot forhandlere. Jan jobber tett med vår utviklingsavdeling og er bindeleddet mellom det norske markedet og R&D. Jan er utdannet ved Næringsakademiet og NITH i Oslo.

 • Icon

  Øivind Urdal, Direktør Tjenester

  Øivind Urdal begynte i SuperOffice i 2000. Han startet som teknisk supporter og ble i 2002 ansvarlig for supportavdelingen. I 2004 ble han teknisk konsulent og i 2006 ansvarlig for de tekniske konsulentene i SuperOffice Norge AS. Øivind har samtidig vært teknisk arkitekt og hjulpet selgerne med presale arbeid. Øivind er utdannet ved Den Polytekniske Høgskolen.

Vi gleder oss til å snakke med deg

Ta kontakt på 23 35 40 00 eller send en e-post til info@superoffice.no