Vi har satt sammen en pakke av Service-løsningen og web-baserte konsulenttjenester for å hjelpe bedrifter med å ta vare på kundene under COVID-19.

Kundesenter - Tilby kundene kundeservice 24/7

Med SuperOffice kundesenter kan kundene dine få service døgnet rundt, fra hvor som helst. De kan hjelpe seg selv med FAQ´er og søk på innhold i kunnskapsbaser. Du sparer tid og slipper bruke energi på rutinespørsmål.

Dato

28.05.2020   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Del 1 passer for alle brukere av SuperOffice, samt ledere og potensielle kunder. Del 2 passer for superbrukere og administratorer av SuperOffice.

Praktisk info

Hver del varer mellom 20-30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

WEBINAR

CRM er en strategi for å ivareta relasjoner. Det er to spørsmål det hele koker ned til:

• Hvordan kan du bevare Relasjoner til kundene du har?
• Hvordan kan du skape Relasjoner til nye kunder?

I dette webinaret skal vi bli bedre kjent med Kundesenter og hvordan vi kan bli bedre på relasjonshåndtering ved å forenkle og forbedre sakshåndteringen ved å tilby kundervice hele døgnet.

Agenda

Del 1 tar for seg overordnet bruk og er mer teoretisk. Vi fokuserer på strategi og fordeler ved å ta i bruk eller forbedre rutiner innenfor temaet. 

Del 2 er et dypdykk innenfor samme tema, men her går vi mer praktisk til verks for å gjøre endringer og tilpasse løsningen for å gjenspeile beste praksis som vist i første del.

Kl 09:00 Del 1
I denne delen skal vi se hvordan vi kan bruke kundesenteret som portal for å forenkle og forbedre sakshåndteringen – fra tilgjengeliggjøring av sakshistorikk, tilpasset informasjon, «ofte stilte spørsmål» til mulighet for å registrere nye saker.

Kl 09:30 Del 2
Vi viser deg hvordan det nye designverktøyet gjør det enkelt å konfigurere og komme i gang med kundesenteret. I tillegg skal vi publisere FAQ’er så kundene kan finne svar raskt og enkelt uten å sende inn en henvendelse.

Påmelding

Meld deg på her >>