Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

Alt du trenger for å øke salget

Nå er SuperOffice fullpakket med funksjoner som vil hjelpe deg til økt salg. Kraftige salgsfunksjoner gir deg nøyaktige prognoser, administrerer pipeline for salg, og hjelper deg vinne flere salg. Du kan også lage tilbud og legge inn ordre ved et enkelt klikk.

Følg oppskriften for best resultat

Bruk salgsguiden til å utarbeide en definert salgsprosess. Bruk bedriftens beste praksis og skap bedre resultater. Med SuperOffice salgsguide vil hele salgsteamet alltid vite når de skal gjøre hva.

Screen shot fra SuperOffice CRM.

Få full oversikt over salgene

Sørg for at all din innsats bidrar til å nå dine salgsmål. Bruk SuperOffice til å spore alle muligheter i pipeline for salg - fra begynnelse til slutt. Skaff deg bedre resultater gjennom full kontroll på avtaler og nøyaktig informasjon om hva som ligger i pipeline- og prognoser for salg.

Mann og kvinne i uformell prat på kontoret

Hjelper deg å fokusere på alle de riktige tingene

Salgssekretæren holder deg oppdatert på hvilke salgsaktiviteter har du planlagt i nær fremtid, og hvilke oppgaver har forfalt. Din salgsekretær varsler deg med automatiske varsler og praktiske gjør-nå lister.

Screen shot fra SuperOffice CRM. Salgssekretær
Illustrasjon av snakkebobler

En effektiv måte å kommunisere på

Besøkende på nettsiden din har ofte spørsmål om det du tilbyr. Med SuperOffice Chat kan du besvare spørsmål direkte og holde kunden i hånden mens de navigerer nettsiden din. På den måten kan du hjelpe de med problemer de normalt sett ikke ville fått svar på, og komme nærmere et kjøp.

Tilbud på 1-2-3

Med SuperOffice får du flere tilslag på tilbudene dine. Alle selgere skriver tilbud, og med SuperOffice blir jobben både rask og enkel. SuperOffice assisterer deg fra du skriver det første utkastet, gjennom alle versjoner av tilbudet og helt fram til du kan plassere ordren med et enkelt klikk. Aner vi at bare tanken bringer fram et lite smil?

Screen shot fra SuperOffice CRM. Quote

Gjør ukjente personer til potensielle kunder

Mesteparten av tiden vet du ikke hvem, når eller hvorfor noen besøkte websiden din. Leadexplorer er et verktøy som identifiserer anonyme besøkende, sporer hva de ser på og måler engasjement. Det enkelt å importere de mest engasjerte besøkende til SuperOffice CRM og gi selgerne en liste over potensielle kunder å jobbe med.

Screen shot fra SuperOffice CRM. Leadexplorer

SuperOffice CRM Sales

Kundereferanse

SuperOffice er helt essensielt for å kunne gi våre rådgivere en produktiv og effektiv hverdag. Uten SuperOffice hadde vi ikke vært der vi er i dag.

Ole Mossin Olesen   Eiendomsfinans
 • Icon

  CRM kjøpsguide

  Det koster dyrt å investere i feil CRM. Skaff deg guiden som hjelper deg å identifisere den beste løsningen for din virksomhet.

 • Icon

  E-poster som selger

  Få tolv ferdige e-postmaler som du kan bruke allerede i dag, for økt salgsrate til nye kunder.

 • Icon

  Bedre KPI´er for salg?

  Skaff deg en guide som gir struktur til salgsarbeidet for deg og teamet ditt – og bedre resultater.

Vil du vite hemmelighetene som øker salgsproduktiviteten?

Registrer deg for Thrive fra SuperOffice og få spesiallaget innhold i innboksen din. Innhold som hjelper deg å forbedre salgsprosessene og få mer omsetning ut av relasjonene dine.