superoffice sales

Nå er SuperOffice fullpakket med funksjoner som vil hjelpe deg til økt salg. Kraftige salgsfunksjoner gir deg nøyaktige prognoser, administrerer pipeline for salg, og hjelper deg vinne flere salg. Du kan også lage tilbud og legge inn ordre ved et enkelt klikk.

Få full oversikt over salgene

Sørg for at all din innsats bidrar til å nå dine salgsmål. Bruk SuperOffice til å spore alle muligheter i pipeline for salg - fra begynnelse til slutt. Skaff deg bedre resultater gjennom full kontroll på avtaler og nøyaktig informasjon om hva som ligger i pipeline- og prognoser for salg.

Mann og kvinne i uformell prat på kontoret

Tilbud på 1-2-3

Med SuperOffice får du flere tilslag på tilbudene dine. Alle selgere skriver tilbud, og med SuperOffice blir jobben både rask og enkel. SuperOffice assisterer deg fra du skriver det første utkastet, gjennom alle versjoner av tilbudet og helt fram til du kan plassere ordren med et enkelt klikk. Aner vi at bare tanken bringer fram et lite smil?

Screen shot fra SuperOffice CRM. Quote

TOPPRANGERT CRM- PROGRAMVARE

SuperOffice oppnår høye rangeringer av våre kunder på alle større ratingplattformer. Basert på mer enn 350 anmeldelser, rangerer SuperOffice CRM høyt i brukervennlighet og kundeservice.

ØK OMSETNINGEN

Kunder som bruker SuperOffice øker den årlige omsetningen med 16 % i snitt. Snakk gjerne med en av våre erfarne rådgivere og finn ut hvordan SuperOffice kan skape vekst i bedriften din.