superoffice marketing

SuperOffice kombinerer det beste fra CRM med verktøy for å skaffe flere leads gjennom web-skjemaer og e-postmarkedsføring. Kommuniser bedre med målgruppen deres og skap en dialog som fører til økt omsetning.

superoffice sales

Når du kjenner målgruppen og er i stand til å nå dem effektivt, vil du også oppnå raskere resultater.

  • Lag profesjonelle kampanjer
  • Øk konverteringsraten
  • Overgå de siste kampanje resultatene dine
Midnattsol over fjord
Vinterlandskap. Mann som går på frossen innsjø

Målrettet markedsføring

Utvalg hjelper deg å lage utvalgslister basert på et bredt spekter av kriterier, for eksempel kontaktinformasjon, aktiviteter, prosjekter, salgsmuligheter og mye mer.

Alle leads på samme sted

SuperOffice lar deg importere leads og kontaktinformasjon fra en rekke kilder som webskjemaer, e-poster og visittkort. Dette gjør det enkelt å lage lister fra ett sentralt sted, som du kan følge opp i etterkant.

Smilende mann på kontoret

Raskt og enkelt

I SuperOffice finner du et forenklet e-postverktøy der alle kan sende tilpasset e-post til kontaktene i SuperOffice. Nå er det lett å holde kontakten og følge opp eksisterende- og potensielle kunder.

Screen shot fra SuperOffice CRM

TOPPRANGERT CRM- PROGRAMVARE

SuperOffice oppnår høye rangeringer av våre kunder på alle større ratingplattformer. Basert på mer enn 350 anmeldelser, rangerer SuperOffice CRM høyt i brukervennlighet og kundeservice.

To smilende kvinner i et møte

En deal - med et smil

I SuperOffice har vi en oppriktig interesse for kundene våre, og de utfordringene de møter i hverdagen. Vi er overbevist om at hvert eneste kundeforhold er like viktig. Vi er også sikre på at dersom kunden blir ivaretatt, utviklet og respektert, vil det føre til mer salg, raskere suksess og vekst. Dette er grunnen til at vi er til. Vi skal skape, forbedre og støtte CRM i særklasse .