Vi har satt sammen en pakke av Service-løsningen og web-baserte konsulenttjenester for å hjelpe bedrifter med å ta vare på kundene under COVID-19.

COVID-19 oppdatering

Les mer

Fleksible alternativer for implementering av CRM

Ulike virksomheter har ulike behov. Derfor mener vi at en CRM programvare bør tilpasse seg dine behov, ikke omvendt. Vår fleksibilitet betyr at vi kan tilby deg en løsning som tilpasser og utvikler seg sammen med din bedrift.

  • Lokalt

    Du kan velge å selv være vert for SuperOffice CRM innenfor ditt eget interne IT-miljø. I så fall vil du selv levere og administrere maskinvare og plattform, og ha full kontroll over alle systemer og data

  • Hos ekstern partner

    Hvis du allerede har plassert løsninger hos en ekstern nettverks leverandør, vil du kanskje velge å plassere SuperOffice hos den samme leverandøren.

  • I nettskyen

    SuperOffice CRM Online er vårt tilbud i skyen. Med denne løsningen vil vi ta vare på hosting, back-ups, oppgraderinger, etc. Med sky-løsningen behøver du ikke å bekymre deg om IT-drift, det vil gi deg mer tid til å fokusere på virksomheten. SuperOffice CRM Online er tilgjengelig i abonnement per bruker per måned. Dette gir deg fleksibilitet til å legge til ekstra brukere ettersom bedriften vokser uten å måtte investere i kostbar IT-infrastruktur. Du kan være trygg på at din informasjon er lagret i vårt datasenter med en pålitelighet og sikkerhet i verdensklasse. Slik har du alltid tilgang til alle SuperOffice CRM funksjoner - fra hvor som helst, når som helst.

Mer enn 6 000 kunder

Her kan du nå oss

Wergelandsveien 27
0167 Oslo

23 35 40 00