6 målinger som forteller om du yter god kundeservice

Les mer

SuperOffice CRM - en bedre måte å gjøre forretninger på

Hils på Sarah. Hun driver eget firma.

Sarah startet i det små, med bare noen få kunder. Som eier av et lite firma var det veldig lett for henne å bli godt kjent med kundene og tilby det de var interessert i.

Etter en stund begynt firmaet å vokse. Hun skaffet seg et kontor og ansatte til å hjelpe seg! Telefonsamtaler, e-post, forespørsler og bestillinger – alt begynte å strømme inn. Og snart visste ikke den høyre hånden hva den venstre gjorde. Kunder hun ikke kjente igjen, e-post som ikke ble besvart, kundeforespørsler som ingen tok hånd om, informasjon som forsvant og muligheter som ikke ble grepet.

Dermed bestemte Sarah seg for å jobbe enda hardere! Til slutt var hun så travel at hun ikke engang husket sin egen manns bursdag! Og så skjedde det aller verste – firmaet begynte å miste kunder.

"STOPP!" Tenkte hun. "Det må finnes en bedre løsning. Hva er det jeg behøver? Jeg behøver en metode for å finne, fange opp og beholde flere kunder." Og det var akkurat da Sarah oppdaget SuperOffice CRM.

SuperOffice CRM er et program der all kontaktinformasjon om kundene dine er samlet på ett sted, som hjelper deg med å skaffe flere leads, vinne flere salg og håndtere alle forespørsler fra kunder. Og alt dette betyr at flere blir fornøyde!

Kundene blir fornøyde fordi de føler at de er viktige. Sarah blir fornøyd fordi forretningene blomstrer. Og hele firmaet blir fornøyd siden de ansatte merker at de lykkes! 

Endelig kan Sarah lene seg tilbake og kose seg med en grillkveld sammen med familien! Kan det virkelig være så enkelt? Ja, det kan det!

Se våre andre videoer for å lære mer om hvordan SuperOffice kan hjelpe deg med å bli mer produktiv eller test selv.

Gratis prøveversjon