Vi har siden installasjonen av SuperOffice fått en ny og bedre hverdag!
Fredrik Rørstad Lillegraven , Daglig leder, iStage Entertainment AS

Fra signert avtale til ferdig leveranse

 

Vi i iStage Entertainment er et Management- og bookingbyrå som lever for å spre glede. Vi formidler komikere til alle typer arrangement og produserer egne humorshow.

iStage har opplevd god utvikling og vekst i 2016, som var vårt tredje driftsår. Vårt motiv for anskaffelse av SuperOffice var ønsket om å spare tid, forbedre informasjonsflyten i bedriften, få kontroll over kundebasen vår og øke responstiden til våre kunder.

Vår opplevelse med SuperOffice har vært formidabel fra første stund. Vi stilte godt forberedt til møtene og var tydelige på hva vi ville og hvorfor. Vi opplever det er en viktig forutsetning for å lykkes. Som et resultat av det er vi blitt lyttet til, sett og ikke minst utfordret på hvordan vi jobber og hvordan vi kan gjøre ting bedre. Til tross for at vi er få brukere, så vi tidlig verdien av å prioritere rikelig med tid knyttet til opplæring og implementering av SuperOffice.

Noen ganger møter man personer som løfter de rundt seg. Alex Pelan bidro til å løfte iStage til et nytt nivå. Alex har utelukkende vært en positiv opplevelse for iStage, mye fordi han viste stor grad av fleksibilitet, smidighet og støtte under hele prosessen. Vi har siden installasjonen av SuperOffice fått en ny og bedre hverdag! 

Mvh

Fredrik Rørstad Lillegraven
Daglig leder, iStage Entertainment AS