Velkommen til SuperOffice Norge

Video: Møt menneskene bak logoen, de ansatte i SuperOffice Norge.

Velkommen til SuperOffice

SuperOffice er et norsk programvarefirma, som har utviklet og levert CRM-løsninger til kunder i Europa siden 1990.

  • Når en bedrifts behov endrer seg, og det kommer det til å gjøre, må det være enkelt å hekte på nye arbeidsverktøy. Datasikkerhet, kostnadskontroll, og en sømløs forbindelse mellom ulike tjenester gjør at godt definerte arbeidsprosesser er viktigere enn noen gang. Og at de blir oppdatert jevnlig.
  • I dag er vi et selskap som leverer skybasert programvare til bedrifter for å undersøtte arbeidsprosesser innen salg, markedsføring og service slik at de når sine forretningsmessige behov.

Vi er et team av mennesker som er lidenskapelige opptatt av hvordan vi kan hjelpe våre kunder med å oppnå suksess. Vi legger stor vekt på å ha en kundeorientert kultur i vårt selskap, og vårt viktigste mål er å hjelpe våre kunder i å støtte deres kundereise.

Vi er på utkikk etter deg som evner å se nye muligheter, og åpne nye dører for våre kunder.

 

Salg / Hvorfor folk trives så godt i vårt salgsteam

Hvis du virkelig vil lære faget salg så er SuperOffice stedet! Vår konkurranseorientert salgskultur skaper motivasjon for faglig utvikling, fokus på løsningsorientering og kundeforståelse. Kommersiell innsikt er viktig! Vi leverer CRM-programvare til ulike bransjer, så evnen til å holde seg oppdatert er høyt verdsatt. Du trenger selvsagt ikke å være ferdig utlært, vi hjelper deg på veien dit!

 

etc

etc