Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Velkommen til SuperOffice Norge

SuperOffice er et norsk programvareselskap, som har utviklet og levert CRM-løsninger til kunder i Europa siden 1990. I dag er SuperOffice CRM en moderne SaaS-løsning som hjelper profesjonelle team med å nå sine mål.

  • Når en bedrifts behov endrer seg, og det kommer det til å gjøre, må det være enkelt å ta i bruk nye arbeidsverktøy. Datasikkerhet, kostnadskontroll, og en sømløs forbindelse mellom ulike tjenester gjør at godt definerte arbeidsprosesser er viktigere enn noen gang. Og at de blir oppdatert jevnlig.
  • Vi leverer skybasert programvare til bedrifter for å undersøtte deres arbeidsprosesser innen salg, markedsføring og service slik at de når sine forretningsmessige mål.

Vi er lidenskapelig opptatt av hvordan vi kan hjelpe våre kunder med å oppnå suksess. Vi legger stor vekt på å ha en kundeorientert kultur i vårt selskap, og vårt viktigste mål er å hjelpe våre kunder i å støtte deres kundereise.

For at vi skal nå målene våre, samt hjelpe kundene våre med å nå sine mål, jobber vi i tverrfaglige team. Det betyr at salg, customer experience og konsulentene jobber sammen med å lage og utvikle de beste løsningene for våre kunder.teamrød.pngHvert team spesialiserer seg innenfor ulike bransjer, slik at de kjenner kundens utfordringer og muligheter ekstra godt.

Vi er på utkikk etter deg som evner å se nye muligheter, og er i stand til å åpne nye dører. Både internt og eksternt.

Ledige stillinger