Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Velkommen til Superland

 - Det sier vi til kunder, ansatte, og våre partnere.

Superland ble grunnlagt i 2008 av SuperOffice-gründer Une Amundsen når han kjøpte SuperOffice av børs. Superland har et sett med kjerneverdier som presidenten, regjeringen, medarbeiderne og alle partnere handler i henhold til.

CRM DAY-2(3).jpg

Bilde: Til høyre i bildet ser du Superland-flagget, hengt i resepsjonen på Meet Ullevaal under vår kundedag SuperOffice CRM-dagen 2019. 400 kunder kom for å lære mer om hvordan de kan lykkes med CRM. I tillegg stod 11 av våre App Store partnere på stand, for å hjelpe kundene våre med å koble flere verktøy til sin SuperOffice CRM-løsning.

Når du blir ansatt i SuperOffice Norge

 - Blir du høytidelig tildelt et pass. Du får dermed tilhørighet i Republikken Superland. Dette både ser og føles ut som et ekte pass. Som innbygger i Superland kan du - ved å levere mer enn forventet - få stempel i passet ditt av Administrerende direktør Camilla H. Bommen. Stemplene har verdi i euro og blir utbetalt sammen med lønn.Superland liggende.jpg

Er du en SuperOfficér?

Vi har et avdelingsmøte hver måned der hele SuperOffice Norge er tilstede, kalt Parlamentsmøte, der månedens SuperOfficér kåres basert på stemmer fra alle ansatte.

Hva kjennetegner en SuperOfficér?

"Jeg er positiv, ærlig og profesjonell med glimt i øyet. Jeg tør å være annerledes, gir av meg selv og har pågangsmot og evne til å levere mer enn du forventer."

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Ledige stillinger