Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Vil du bli vår nye CRM konsulent?

hel-logo-crop.png

SuperOffice ble etablert i 1990 og har flere tusen kunder hovedsakelig i Europa. I nesten 30 år har vi hjulpet virksomheter med å forbedre salgs-, markeds- og kundeserviceprosesser ved hjelp av vår prisvinnende CRM software.

SuperOffice har stadig mer å gjøre og trenger derfor en ny medarbeider til konsulentteamet! Som Konsulent får du ansvar for å utvikle eksisterende kunder samt rådgi nye kunder til å utnytte SuperOffice for alt det er verdt. Du vil hjelpe kunder med å konfigurere, tilpasse og automatisere SuperOffice slik at brukerne får en enklere og mer morsom hverdag. Dette innebærer et tett samarbeid både med kunden og interne ressurser. Mye av din arbeidsdag vil foregå ute hos kunden

Arbeidsoppgaver:

Din arbeidshverdag vil blant annet bestå av å gjennomføre workshops for å avdekke kunders prosesser relatert til SuperOffice. Når du er hos kunden vil du også gjøre en teknisk analyse og avsjekk av kundens miljø, evt. eksisterende løsning for å kunne designe/sette sammen den beste løsningen for kunden. Du vil også jobbe med installasjon og konfigurasjon av programvare, og noe integrasjon mot valgte tredjepartsleverandører og apper fra vår App Store. I tillegg vil du jobbe med å avdekke og tilpasse SuperOffice ved hjelp av CRMScript for å understøtte kunders behov for automatisering og prosesstøtte.

Kompetanse:

For å lykkes i rollen er god forretningsforståelse viktig. Du har gjerne jobbet som konsulent tidligere, er komfortabel med å holde workshops og kurs, samt holde i prosjekter. Vi ser gjerne at du har en formell utdanning innen IT, data eller andre relevante fagområder (praktisk erfaring kan absolutt veie opp for eventuelt manglende utdannelse).

SuperOffice sin nye kollega er:

Strukturert, positiv, trives med høyt aktivitetsnivå, løsningsorientert, serviceinnstilt, utadvendt og har en tillitsvekkende adferd. Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig på norsk. Du jobber bra i team og ønsker å skape resultater sammen med andre.

SuperOffice tilbyr:

Skulle du være den rette, kan de tilby deg meget utfordrende og spennende oppgaver innenfor et område hvor de er en av de ledende aktørene i Europa. De vil også tilby faglig og personlig utvikling samt konkurransedyktige betingelser.

Vi ønsker en kandidat som tilfredsstiller kravene til en SuperOfficèr;

“Jeg er positiv, ærlig og profesjonell med glimt i øyet. Jeg tør å være annerledes, gir av meg selv og har pågangsmot og evne til å levere mer enn du forventer”.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi høre fra deg!

Send oss en åpen søknad