Hvordan unngå å bryte regelverket (GDPR)

Det er flere år siden den europeiske personvernforodningen (GDPR) trådte i kraft, men fortsatt er er det flere bedrifter som ikke etterlever kravene og Norge er blant landene i Europa hvor Datatilsynet deler ut flest bøter.

Date

Torsdag
1. desember

Time

09:00

Location

Digitalt

Price

Gratis

Dette webinaret passer for deg som ønsker å få vite mer om hvilke krav som er knyttet til behandling av personopplysninger og hvordan dette understøttes i SuperOffice CRM. Webinaret er relevant uansett om du bruker SuperOffice i dag eller ikke.

Enkelt forklart handler det om å kun lagre personopplysninger når det er lov, sørge for å sikre personopplysningene som lagres, og ha full kontroll på risikovurdering, rutiner og dokumentasjon.

I dette webinaret vil advokat MNA, Jan Sandtrø, gi deg en innføring i hva du må ha kontroll på ved behandling av personopplysninger. Produktdirektør i SuperOffice Norge, Jan Andersen, forklarer samtidig hvordan dette understøttes i SuperOffice CRM. Du kan sende inn spørsmål i chatten underveis og vi svarer på så mange spørsmål vi rekker på slutten av webinaret.

Agenda:

  • Velkommen
  • Hva kreves etter personvernregelverket?
  • Plikter å følge
  • De registrertes rettigheter
  • Hvor starte?
  • Spørsmålsrunde fra chatten (utvalgte spørsmål)

Det er enkelt å delta - du sitter ved din egen pc! Webinaret sendes direkte fra vårt studio i Wergelandsveien 27, varer til ca kl. 10.15 og det holdes på norsk.  Link sendes på e-post samme morgen.


Påmelding

Meld deg på her >>