Kom i gang med konfigurerbare skjermbilder i SuperOffice 10

Den nye skjermdesigneren hjelper deg med å konfigurere skjermbildene dine i SuperOffice CRM. Du kan lage forskjellige skjermoppsett for forskjellige brukergrupper, avhengig av deres informasjonsbehov og arbeidsflyter. Når du optimaliserer innholdet på hovedskjermbildene, hjelper du enkeltbrukere og brukergrupper med å jobbe mer effektivt, redusere "informasjonsstøy" og forbedre den generelle brukeropplevelsen. Med skjermdesigneren kan du for eksempel legge til nye felt og plassere dem der du vil, skjule unødvendige felt og bruke forskjellige oppsett for forskjellige brukergrupper. Delta på dette webinaret og lær hvordan du kommer i gang med skjermdesigneren og hvordan du lager det perfekte skjermoppsettet som passer din bedrifts unike behov.

Dato

11.11.2021   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Ideelt for alle CRM -administratorer og Superbrukere av SuperOffice CRM som ønsker å lære mer om hvordan de kan optimalisere SuperOffice -løsningen for deres selskap. Webinaret består av en presentasjon og en praktisk demonstrasjon.

Praktisk informasjon

Gratis, ca. 30 min. og det er enkelt å bli med - webinaret er rett og slett perfekt for travle dager. Bruk din egen PC for å bli med og følg webinaret på YouTube. En e -post med lenke vil bli sendt til deg samme morgen som webinaret, og du trenger ikke å logge deg på for å delta.

  • Agenda:
  • Hvorfor konfigurere skjermbilder?
  • Praktiske eksempler
  • Legg til egendefinerte felter
  • Konfigurer skjermer med egendefinerte felter
  • Hvordan komme i gang

Webinaret holdes på engelsk med norsk undertekst.


Påmelding

Meld deg på her >>