Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

Kom i gang med AI i SuperOffice 10

Kompleksiteten i kunstig intelligens har ofte vært et hinder for selskaper. AI og maskinlæring krever vanligvis mye av selskapets ressurser for å dra fordeler av dem. Med vår tilnærming til å bygge AI inn i SuperOffice CRM er dette forenklet, og alle kan dra nytte av gevinstene. AI vil bidra til å bedre forstå data og hjelpe flere automatisere arbeidsprosesser for å spare tid. Selv uten å ha omfattende kunnskap om AI kan du begynne å bruke teknologien. AI kan bidra til å automatisk oppdage språk og sentiment av innkommende saker, oversette til forskjellige språk og automatisere kategorisering av innkommende henvendelser. Med en Chatbot kan du hjelpe kunder som besøker nettstedet ditt så de finner informasjonen de leter etter uten bistand fra deg. Vil du automatisere prosesser og redusere manuelt arbeid? Vi viser deg hvordan du kommer i gang med SuperOffice AI i dette webinaret.

Dato

04.11.2021   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Dette webinaret passer for alle som bruker SuperOffice CRM og ønsker å lære mer om AI i SuperOffice 10. Presentasjonen fokuserer på beste praksis for bruk og oppsett av AI, og produktdemoen er mer detaljert.

Praktisk informasjon

Webinaret varer i ca 30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

Agenda:

  • Introduksjon til AI
  • AI som tjeneste i SuperOffice
  • Ulike eksempler på AI i SuperOffice
  • Hva som kommer - fremtidige utgivelser
  • Hvordan komme i gang

Webinaret holdes på engelsk med norsk undertekst.


Påmelding

Meld deg på her >>