Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

Salgsprosessen: En guide til bedre salgsprestasjoner

I følge en undersøkelse fra Sales Management Association ble 90% av alle selskaper som bruker en formell, guidet salgsprosess rangert høyest i forhold til prestasjoner og resultat. Selgere liker ikke å følge pålagte rutiner som ikke gir mening, men gjennom å benytte seg av en strukturert og optimal salgsprosess vil de oppleve at dette gir de større mulighet til å oppnå budsjetter og mål. Hvordan kommer du i gang og lager en standardisert salgsprosess for organisasjonen din? I dette webinaret deler vi 12 måter en salgsprosess kan være til nytte for salgsteamet ditt, inkludert hvordan det kan hjelpe deg med å forbedre salgsteamets prestasjoner, øke kvaliteten på salgsarbeidet, forbedre etterretteligheten på prognoser/pipeline og viktigst av alt – øke salget.

Dato

16.09.2021   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Dette webinaret passer for ledere og de som er interessert i å forbedre eller fornye sin CRM strategi. Presentasjonen fokuserer på prosesser og produktdemo er mer overordnet.

Praktisk informasjon

Webinaret varer i ca 30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

Agenda:

  • Salgsprosess – hvorfor trenger du en?
  • 12 tips til å lage en effektiv salgsprosess 
  • Bedre salgsprestasjoner med SuperOffice CRM
  • Jobb smartere med en salgsguide
  • Hvordan komme i gang med din prosess

Webinaret holdes på engelsk med norsk undertekst.


Påmelding

Meld deg på her >>