Abonner på Thrive- en serie med innhold skapt for at du skal få mer omsetning ut av relasjonene dine

Bygg- og anleggsbransjen: digitalisering og effektivisering av prosesser med SuperOffice CRM

For å være rigget for en mer konkurranseutsatt fremtid, blir det desto viktigere for entreprenørbedrifter å styre prosjekt- og salgsprosessene sine effektivt og dermed vinne nye prosjekter. Strenge industristandarder krever et system som gir enkel tilgang til dokumenter, forskrifter, kalkyler, nøkkeltall osv. For å få kontroll over alle involverte instanser og all kommunikasjon som foregår før, under og etter prosjektet, kreves det at man har en løsning som gir dere nødvendig innsikt på en enkel måte. Hvordan kommuniserer du med de rette menneskene til rett tid og får kontroll over all prosjektinformasjon og korrespondanse idag? I dette webinaret vil vi vise deg hvordan CRM hjelper bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen med å forbedre hele kundeopplevelsen fra tilbud til levert prosjekt med en enkel og transparent oversikt over viktig kunde- og prosjektinformasjon på ett sted.

Dato

24.08.2021   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Dette webinaret passer for ledere og de som er interessert i å forbedre eller fornye sin CRM strategi. Presentasjonen fokuserer på prosesser og produktdemo er mer overordnet.

Praktisk informasjon

Webinaret varer i ca 30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

Agenda:

  • Trender i bransjen
  • Kunde - og prosjektoversikt
  • Dokumenthåndtering
  • Reklamasjonshåndtering og avvik/endringshåndtering
  • Integrasjoner
  • Nøkkeltall og KPIer


Webinaret holdes på engelsk med norsk undertekst.


Påmelding

Meld deg på her >>