Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Segmenter data med utvalg

Utnytt data du har i CRM-løsningen din, trekk ut lister for salgsoppfølging, e-postutsendelser eller visualisering i dashbord.

Dato

29.10.2020   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Del 1 passer for alle brukere av SuperOffice, samt ledere og potensielle kunder. Del 2 passer for superbrukere og administratorer av SuperOffice.

Praktisk info

Hver del varer mellom 20-30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

WEBINAR

I dette webinaret skal vi bli kjent med utvalgsfunksjonen som hjelper deg å lage utvalgslister basert på et bredt spekter av kriterier, for eksempel kontaktinformasjon, aktiviteter, prosjekter, salgsmuligheter og mye mer.

Agenda

Del 1 tar for seg overordnet bruk og er mer teoretisk. Vi fokuserer på strategi og fordeler ved å ta i bruk eller forbedre rutiner innenfor temaet. 

Del 2 
er et dypdykk innenfor samme tema, men her går vi mer praktisk til verks for å gjøre endringer, tilpasse og utvide løsningen for å gjenspeile beste praksis som vist i første del.

Kl 09:00 Del 1
I denne delen blir vi kjent med grunnleggende funksjoner med statiske og dynamiske utvalg for å trekke ut data ved hjelp av ulike kriterier for å filtrere og sortere data. 

Kl 09:30 Del 2
I denne delen går vi mer i dybden og ser på hva vi kan bruke kombinasjonsutvalg til, og hvordan vi kan utføre endringer og oppdateringer ved hjelp av «oppgave»-funksjonen.

Påmelding

Meld deg på her >>