Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Utsendelser med marketing-apps

SuperOffice kombinerer det beste fra CRM med verktøy for å skaffe flere leads gjennom web-skjemaer og e-postmarkedsføring.

Dato

08.10.2020   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Del 1 passer for alle brukere av SuperOffice, samt ledere og potensielle kunder. Del 2 passer for ledere, superbrukere og administratorer av SuperOffice.

Praktisk info

Hver del varer mellom 20-30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

WEBINAR

I dette webinaret introduserer vi fordelene med CRM og markedsføring i samme løsning, og hvordan vi kan bruke utvalg, e-postutsendelser, webskjemaer og kraftfulle utvidelser for å komme kontakt med kunder og samle verdifull data som oppdateres automatisk.

Agenda

Del 1 tar for seg overordnet bruk og er mer teoretisk. Vi fokuserer på strategi og fordeler ved å ta i bruk eller forbedre rutiner innenfor temaet. 

Del 2 er et dypdykk innenfor samme tema, men her går vi mer praktisk til verks for å gjøre endringer, tilpasse og utvide løsningen for å gjenspeile beste praksis som vist i første del.

Kl 09:00 Del 1
I denne delen skal vi bli kjent med markedsføringsmodulen i SuperOffice og hvordan vi kan bruke interesser, abonnement og utvalg for å lage e-postutsendelser, samle data i webskjemaer og deretter se resultatene i dashbord.

Kl 09:30 Del 2
I denne delen skal vi se på ulike verktøy og systemer som våre partnere tilbyr i vår App Store for å utvide og integrere med SuperOffice for å utnytte det fulle potensialet med CRM og markedsføring sammen.

Påmelding

Meld deg på her >>