Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Bli bedre på Salg

Kraftige salgsfunksjoner gir deg nøyaktige prognoser, administrerer pipeline for salg, og hjelper deg vinne flere salg.

Dato

12.11.2020   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Del 1 passer for alle brukere av SuperOffice, samt ledere og potensielle kunder. Del 2 passer for superbrukere og administratorer av SuperOffice.

Praktisk info

Hver del varer mellom 20-30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

WEBINAR

I dette webinaret skal vi bli mer kjent med salgsfunksjonen i SuperOffice og hvordan bruke salgsguiden til å utarbeide en definert salgsprosess. Bruk bedriftens beste praksis og skap bedre resultater, som du får god oversikt over i dashbordene.

Agenda

Del 1 tar for seg overordnet bruk og er mer teoretisk. Vi fokuserer på strategi og fordeler ved å ta i bruk eller forbedre rutiner innenfor temaet. 

Del 2 
er et dypdykk innenfor samme tema, men her går vi mer praktisk til verks for å gjøre endringer, tilpasse og utvide løsningen for å gjenspeile beste praksis som vist i første del.

Kl 09:00 Del 1
I denne delen tar vi en gjennomgang av det grunnleggende med salg, med fokus på steg i salgsguiden og hvordan bruke dashbord for å se nøyaktig informasjon om hva som ligger i pipeline- og prognoser for salg.

Kl 09:30 Del 2
I denne delen jobber vi videre med å administrere salgsguiden, oppdatere tilbudsmaler og tilpasse nye dashbord.

Påmelding

Meld deg på her >>