Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Bli bedre på markedsføring

Kommuniser bedre med målgruppen deres og skap en dialog som fører til økt omsetning.

Dato

05.11.2020   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Del 1 passer for alle brukere av SuperOffice, samt ledere og potensielle kunder. Del 2 passer for superbrukere og administratorer av SuperOffice.

Praktisk info

Hver del varer mellom 20-30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

WEBINAR

I dette webinaret skal vi bli bedre kjent med markedsføringfunksjonen i SuperOffice og hvordan vi kan bruke en innebygd arbeidsflyt for å gjøre en e-postutsendelse. Send nyhetsbrev, kampanjer og driftsmeldinger til et stort antall kunder. Tilpass og skreddersy innholdet, basert på kundens interesser.

Agenda

Del 1 tar for seg overordnet bruk og er mer teoretisk. Vi fokuserer på strategi og fordeler ved å ta i bruk eller forbedre rutiner innenfor temaet. 

Del 2 
er et dypdykk innenfor samme tema, men her går vi mer praktisk til verks for å gjøre endringer, tilpasse og utvide løsningen for å gjenspeile beste praksis som vist i første del.

Kl 09:00 Del 1
I denne delen tar vi en gjennomgang av alle steg i den innebygde arbeidsflyten og hvordan vi kan skreddersy en mal fra vårt online mal-bibliotek til ferdig e-postutsendelse.

Kl 09:30 Del 2
I denne delen gir vi tips til strategi, tilpasning av maler, call-to-action-knapper og hvordan forbedre utsendelser med god datakvalitet.

Påmelding

Meld deg på her >>