Vi har satt sammen en pakke av Service-løsningen og web-baserte konsulenttjenester for å hjelpe bedrifter med å ta vare på kundene under COVID-19.

Webskjema - Data fra web rett inn i CRM-løsningen

Web-skjemaer gjør det enkelt for personer å komme i kontakt med dere. Skjemaer i SuperOffice gir deg mulighet til å oppdatere CRM-databasen deres med verdifulle data, samt å gjøre målrettet oppfølging basert på dette.

Dato

25.06.2020   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Del 1 passer for alle brukere av SuperOffice, samt ledere og potensielle kunder. Del 2 passer for superbrukere og administratorer av SuperOffice.

Praktisk info

Hver del varer mellom 20-30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

WEBINAR

CRM er en strategi for å ivareta relasjoner. Det er to spørsmål det hele koker ned til:

• Hvordan kan du bevare Relasjoner til kundene du har?
• Hvordan kan du skape Relasjoner til nye kunder?

I dette webinaret skal vi bli bedre kjent med Webskjemaer i SuperOffice og hvordan vi kan bli bedre på relasjonshåndtering ved å komme i kontakt og få tilbakemeldinger fra kunder.

Agenda

Del 1 tar for seg overordnet bruk og er mer teoretisk. Vi fokuserer på strategi og fordeler ved å ta i bruk eller forbedre rutiner innenfor temaet. 

Del 2 er et dypdykk innenfor samme tema, men her går vi mer praktisk til verks for å gjøre endringer og tilpasse løsningen for å gjenspeile beste praksis som vist i første del.

Kl 
09:00 Del 1
Bruk skjemaer for å innhente data, opprette saker, påmelding til arrangement eller tilbakemeldinger fra kunder. Det er mange muligheter og vi gjennomgår fordelene ved å ha alt integrert med SuperOffice for å kunne oppdatere data direkte i CRM løsningen.

Kl 09:30 Del 2
Vi tar en gjennomgang av verktøyet for å designe og publisere skjemaer, opprette saker, legge til prosjektdeltakere og koble til script for å automatisere hendelser i etterkant av utfylt skjema.

Påmelding

Meld deg på her >>