Vi har satt sammen en pakke av Service-løsningen og web-baserte konsulenttjenester for å hjelpe bedrifter med å ta vare på kundene under COVID-19.

Kundebase - All informasjon på et sted

SuperOffice hjelper deg med å holde all nøkkelinformasjon om kundene på ett sted – enten det er kontaktdetaljer, e-postkorrespondanse, telefonsamtaler, dokumenter eller møtenotater. Med ett enkelt klikk, kan alle i bedriften få tilgang til viktig kundeinformasjon.

Dato

04.06.2020   09.00

Pris

Gratis

Målgruppe

Del 1 passer for alle brukere av SuperOffice, samt ledere og potensielle kunder. Del 2 passer for superbrukere og administratorer av SuperOffice.

Praktisk info

Hver del varer mellom 20-30 min og det er enkelt å delta - Perfekt for travle dager! Du sitter ved din egen pc og følger oss via Youtube. Link sendes på e-post samme morgen og det er ikke krav til pålogging.

WEBINAR

CRM er en strategi for å ivareta relasjoner. Det er to spørsmål det hele koker ned til:

• Hvordan kan du bevare Relasjoner til kundene du har?
• Hvordan kan du skape Relasjoner til nye kunder?

I dette webinaret skal vi bli bedre kjent med hvordan vi bygge en god kundebase og hvordan vi kan bli bedre på relasjonshåndtering ved å ha full oversikt over viktig kundeinformasjon.

Agenda

Del 1 tar for seg overordnet bruk og er mer teoretisk. Vi fokuserer på strategi og fordeler ved å ta i bruk eller forbedre rutiner innenfor temaet. 

Del 2 er et dypdykk innenfor samme tema, men her går vi mer praktisk til verks for å gjøre endringer og tilpasse løsningen for å gjenspeile beste praksis som vist i første del.

Kl 09:00 Del 1
Vi gir deg tips til gode rutiner og beste praksis for å sikre god datakvalitet som gir et 360 graders bilde over kundene dine. Dette gir deg bedre grunnlag for god kundeoppfølging og full kontroll i rapporter og dashbord.

Kl 09:30 Del 2
I denne delen tilpasser vi lister og felt som for eksempel kategori, møtetyper og interesser for å kunne skreddersy CRM løsningen til deres behov. På den måten sikrer vi at brukerne registrerer mer og vi får mer nøyaktig data for rapportering.

Påmelding

Meld deg på her >>