Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Nyheter- SuperOffice CRM

Generasjon 9 er en helt ny generasjon SuperOffice som gir deg som kunde en enda enklere, mer robust og smartere CRM-løsning. SuperOffice G9 oppdateres jevnlig med nye funksjoner og forbedringer, og i dette kurset vil du få se hvordan disse smart kan utnyttes for å forenkle prosesser og forbedre din utnyttelse av data i deres løsning.

Dato

20.05.2021

Pris

kr 2500,-

Målgruppe

Dette kurset er for deg som har kjennskap til SuperOffice, men ønsker å holde deg oppdatert og lære mer om hvordan man kan utnytte mulighetene enda bedre.

Praktisk Info

Dette er et halvdagskurs som er nettbasert og varer i 3 timer. Kursdeltaker må benytte egen PC. Vi anbefaler toskjermsløsning, da man kan ha møtet/presentasjonen på én skjerm og jobbe i kursbasen på den andre.

Kortfattet agenda

  • Finn-søket og andre funksjoner
  • Utvalg
  • Sidepanelet
  • Gruppering og filtrering
  • Ny Marketing editor

Etter kurset skal man vite mer om ny funksjonalitet i SuperOffice 9. Man skal kunne søke, gruppere, samt filtrere informasjon ved hjelp av det nye Finn-søket og lage ulike visninger som hjelper deg å agere raskere på data i ulike faner i løsningen. Du vil også bli kjent med ulike måter å bruke det nye sidepanelet på, for å raskere lese og forhåndsvise viktig informasjon og dokumenter. I tillegg får du en introduksjon til den nye Marketing editoren for å lage gode e-postutsendelser i form av nyhetsbrev og kampanjer.

Tid

09:00 – 12:00

Sted

Kurset gjennomføres på nett. Du vil få tilsendt lenke for oppkobling til kurset i egen e-post, 1 uke før kurset.

Forkunnskaper

Du må ha grunnleggende kunnskap om bruk av PC og møteapplikasjoner.
Det er viktig at link og lyd/video testes i forkant av kurset.

Påmelding

Meld deg på her >>