Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Finn & Utvalg - SuperOffice CRM

Gode samtaler starter med å vite hvem du skal snakke med, og hva som er viktig for denne personen. I SuperOffice kan du raskt segmentere data og finne riktig målgruppe ved å bruke utvalg. Kategoriene kan du filtrere – sorter etter geografi, industri, jobbtittel, salgssyklus, interesser eller annet som passer. I dette kurset vil du lære i detalj mer om Finn-funksjonen, hvordan man kan gjøre komplekse søk og hvordan man jobber med kriterier for å lage utvalg, samt knytte disse til Dashbord.

Dato

19.05.2021

Pris

kr 2500,-

Målgruppe

Dette kurset er for deg som har kjennskap til SuperOffice, men ønsker å lære mer om hvordan man lager utvalg for å få oversikt over data og aktiviteter i løsningen.

Praktisk Info

Dette er et halvdagskurs som er nettbasert og varer i 3 timer. Kursdeltaker må benytte egen PC. Vi anbefaler toskjermsløsning, da man kan ha møtet/presentasjonen på én skjerm og jobbe i kursbasen på den andre.

Kortfattet agenda

  • Finn-søket og andre funksjoner
  • Utvalg
  • Kombinerte utvalg
  • Dashbord

Etter kurset skal man kunne søke, gruppere og filtrere data som er viktig for din bedrift.
Du vil lære om typiske use-caser for utvalg, kombinasjonsutvalg og best practices på hvordan man bør bruke utvalg i arbeidshverdagen. Du skal bli komfortabel med å opprette mer avanserte utvalg, som tvillinganalyser, oppfølgingslister og få oversikt over manglende data. Du vil også lære hvordan man legger disse i Dashbord for bedre rapportering.

Tid

09:00 – 12:00

Sted

Kurset gjennomføres på nett. Du vil få tilsendt lenke for oppkobling til kurset i egen e-post, 1 uke før kurset.

Forkunnskaper

Du må ha grunnleggende kunnskap om bruk av PC og møteapplikasjoner.
Det er viktig at link og lyd/video testes i forkant av kurset.

Påmelding

Meld deg på her >>