Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Optimalisering av utsendelser med SuperOffice

I dette kurset vil du få en innføring i hvordan man kan jobbe mer målrettet med utsendelser og få en gjennomgang i verktøy man kan benytte for å oppnå høyere åpningsrate, klikkfrekvens og konvertering.

Dato

17.06.2021

Pris

kr 2500,-

Målgruppe

Dette kurset er for de som allerede bruker Markedsføring i SuperOffice og har god kunnskap om e-postutsendelser og utvalg. Kurset er for viderekommende og for de som vil lære mer om hvordan man kan benytte SuperOffice til å optimalisere e-postutsendelser.

Praktisk Info

Dette er et halvdagskurs som er nettbasert og varer i 3 timer. Kursdeltaker må benytte egen PC. Vi anbefaler toskjermsløsning, da man kan ha møtet/presentasjonen på én skjerm og jobbe i kursbasen på den andre.

Kortfattet agenda

  • Introduksjon
  • E-postmarkedsføring basics
  • KPIer for utsendelser
  • Følge opp KPIer
  • Oppsummering

I dette kurset går vi mer i dybden og lærer hvordan man kan bruke SuperOffice for å optimaliserer e-postutsendelser. Man vil få en bedre forståelse av hvordan man kan lage kampanjer som er mer målrettet og treffe med riktig budskap, som kan generere bedre respons og klikkrate.

Tid

09:00 – 12:00

Sted

Kurset gjennomføres på nett.
Du vil få tilsendt lenke for oppkobling til kurset i egen e-post, 1 uke før kurset.

Forkunnskaper

Gjennomført «Brukerkurs i SuperOffice Marketing», og/eller ha god erfaring med å gjøre e-postutsendelser i SuperOffice. Du må ha grunnleggende kunnskap om bruk av PC og møteapplikasjoner.
Det er viktig at link og lyd/video testes i forkant av kurset.

Påmelding

Meld deg på her >>