Bli en del av Thrive - en helt ny serie med artikler designet for å hjelpe deg med å skape vekst

Alt du trenger for å få flere leads

SuperOffice kombinerer det beste fra CRM med verktøy for å skaffe flere leads gjennom web-skjemaer og e-postmarkedsføring. Kommuniser bedre med målgruppen deres og skap en dialog som fører til økt omsetning.

Alle leads på samme sted

SuperOffice lar deg importere leads og kontaktinformasjon fra en rekke kilder som webskjemaer, e-poster og visittkort. Dette gjør det enkelt å lage lister fra ett sentralt sted, som du kan følge opp i etterkant.

Smilende mann på kontoret

Gjør det enkelt å komme i kontakt

Web-skjemaer gjør det enkelt for personer å komme i kontakt med dere. Bruk dem til å komme i kontakt med kunder og skaffe flere leads. Ingen kunnskap om koding kreves. Skjemaer i SuperOffice gir deg mulighet til å oppdatere CRM-databasen deres med verdifull data, og gjøre målrettet oppfølging basert på dette.

Screen shot fra SuperOffice CRM. Webforms
Kvinne sitter på en klippe og ser utover en fjord

Målrettet markedsføring

Utvalg hjelper deg å lage utvalgslister basert på et bredt spekter av kriterier, for eksempel kontaktinformasjon, aktiviteter, prosjekter, salgsmuligheter og mye mer.

Få oversikt over kampanje-resultatene

Sammensatte rapporter gir deg innsikt i hvordan e-postkampanjen din kan forbedres til neste gang. Du kan teste alternative visuelle utforminger eller temaer. Du kan også ta ut rapporter om hvem som har klikket på hva, slik at du kan lage enda flere målrettede utsendelser.

Laptop som viser SuperOffice CRM. Rapporter
Illustrasjon med konvolutter

Skreddersy meldingene dine

Send nyhetsbrev, kampanjer og driftsmeldinger til et stort antall kunder. Tilpass og skreddersy innholdet, basert på kundens interesser. Velg fra vårt bibliotek av ferdige maler eller lag din egen mal.

SuperOffice CRM for markedsføring

Kundereferanse

Innføringen av GDPR var utgangspunktet for at vi tok kontakt med SuperOffice. Men vi fikk så mye mer!

Eli Anne Glomseth Hole   KS Agenda

GJØR EN FORSKJELL

Thrive er et helt nytt konsept fra SuperOffice. Målet vårt er ganske enkelt – å hjelpe deg å vokse. Som medlem av Thrive får du tilgang til dagens trender, strategier og unikt innhold.